آشپزی

راهنمای نوما برای تخمیر

The Noma Guide To Fermentation

دانلود کتاب The Noma Guide To Fermentation (به فارسی: راهنمای نوما برای تخمیر) نوشته شده توسط «Rene Redzepi – David Zilber – Evan Sung – Paula Troxler»


اطلاعات کتاب راهنمای نوما برای تخمیر

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Artisan

نویسنده: Rene Redzepi – David Zilber – Evan Sung – Paula Troxler

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

تعداد صفحه: 456

حجم فایل: 20.29 مگابایت

کد کتاب: 157965889X , 9781579658892

نوبت چاپ: 1st Edition

توضیحات کتاب راهنمای نوما برای تخمیر

«راهنمای ضروری برای آشپزهای خانگی و سرآشپزهای حرفه ای.» — Wired 

در Noma — چهار بار به عنوان بهترین رستوران جهان انتخاب شده است — هر بار این غذا شامل نوعی تخمیر است، خواه یک ضربه درخشان سرکه، یک میسوی بسیار خوش طعم، یک قطره برقی گاروم، یا شدت شیرین سیر سیاه. تخمیر یکی از پایه‌های پروفیل‌های طعم فوق‌العاده Noma است. اکنون رنه ردزپی، سرآشپز و یکی از مالکان Noma، و دیوید زیلبر، سرآشپزی که رستوران را اداره می کند. آزمایشگاه تخمیر تحسین‌شده، تکنیک‌هایی را که قبلاً آشکار نشده‌اند به اشتراک بگذارید تا انبار وسیعی از تخمیرهای Noma ایجاد کنید. و آنها این کار را با کتابی انجام می دهند که به طور خاص برای به اشتراک گذاشتن دانش و تکنیک های خود با آشپزهای خانگی طراحی شده است.

با بیش از 500 عکس و تصویر گام به گام، و با هر دستور العملی که به روشی نزدیک نوشته شده و با دقت آزمایش شده است، خوانندگان را فراتر از کیمچی و کلم ترش معمولی می برد تا کوجی را شامل شود. کامبوچا، شویوس، میسو، لاکتوفرمنت ها، سرکه ها، گاروم ها و میوه های سیاه و سبزیجات. و – شاید حتی مهم‌تر – نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از این مواد غذایی تغییر دهنده بازی در بیش از 100 دستور غذای اصلی استفاده کرد.

تخمیر در حال حاضر به عنوان مهمترین جهت جدید در غذا (و سلامت) در حال ایجاد است. راهنمای تخمیر Noma، قرار است به سطح کاملاً جدیدی منتقل شود.


An indispensable manual for home cooks and pro chefs.” — Wired 

At Noma — four times named the world’s best restaurant — every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savoury miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavour profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to create Noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. 

With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And — perhaps even more important  —it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. 

Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health). The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

دانلود کتاب «راهنمای نوما برای تخمیر»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید