دانلود کتاب Mycotoxins in food (به فارسی: مایکوتوکسین ها در غذا) نوشته شده توسط «Mollea – Chiara – Bosco – Francesca»
اطلاعات کتاب مایکوتوکسین ها در غذا
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Benjamin Valdez
نویسنده: Mollea – Chiara – Bosco – Francesca
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 424
حجم فایل: 14.71 مگابایت
کد کتاب: 9533079053 , 9789533079059
توضیحات کتاب مایکوتوکسین ها در غذا
صنعت غذای جهانی بیشترین تعداد مصرف کنندگان خواستار و آگاه را دارد: جمعیت جهان با هفت میلیارد نفر جمعیت، از زمانی که هر فرد غذا می خورد! این جمعیت به محصولات غذایی نیاز دارد که استانداردهای کیفی بالایی را که توسط سازمانهای صنایع غذایی ایجاد شده است را رعایت کند. کمبود مواد غذایی سلامت انسان ها را تهدید می کند و با حوادث فاجعه بار و شدید آب و هوایی مانند سیل، خشکسالی، آتش سوزی، طوفان های مرتبط با تغییرات آب و هوایی، گرم شدن کره زمین و انتشار گازهای گلخانه ای که باعث تغییر محیط و در نتیجه تولید مواد غذایی در کشاورزی می شود تشدید می شود. و بخش های دامپروری این مجموعه مقالات کمک به موقع به مسائل مربوط به صنایع غذایی است. آنها برای استفاده به عنوان آغازگر، راهنمای تحقیق و مستندسازی بر اساس منابع مدرن، علمی و فنی انتخاب شدند. بنابراین این جلد برای استفاده توسط محققان دانشگاه و توسعه دهندگان و تولیدکنندگان مواد غذایی مناسب است. کنترل فرآوری و تولید مواد غذایی تنها به صورت علمی مورد بحث نیست. جنبه های مهندسی، اقتصادی و مالی نیز برای مزیت مدیران صنایع غذایی در نظر گرفته شده است.
دانلود کتاب «مایکوتوکسین ها در غذا»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.