زیست شناسی

مایکوتوکسین ها در غذا

Mycotoxins in food

دانلود کتاب Mycotoxins in food (به فارسی: مایکوتوکسین ها در غذا) نوشته شده توسط «Mollea – Chiara – Bosco – Francesca»


اطلاعات کتاب مایکوتوکسین ها در غذا

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Benjamin Valdez

نویسنده: Mollea – Chiara – Bosco – Francesca

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 424

حجم فایل: 14.71 مگابایت

کد کتاب: 9533079053 , 9789533079059

توضیحات کتاب مایکوتوکسین ها در غذا

صنعت غذای جهانی بیشترین تعداد مصرف کنندگان خواستار و آگاه را دارد: جمعیت جهان با هفت میلیارد نفر جمعیت، از زمانی که هر فرد غذا می خورد! این جمعیت به محصولات غذایی نیاز دارد که استانداردهای کیفی بالایی را که توسط سازمان‌های صنایع غذایی ایجاد شده است را رعایت کند. کمبود مواد غذایی سلامت انسان ها را تهدید می کند و با حوادث فاجعه بار و شدید آب و هوایی مانند سیل، خشکسالی، آتش سوزی، طوفان های مرتبط با تغییرات آب و هوایی، گرم شدن کره زمین و انتشار گازهای گلخانه ای که باعث تغییر محیط و در نتیجه تولید مواد غذایی در کشاورزی می شود تشدید می شود. و بخش های دامپروری این مجموعه مقالات کمک به موقع به مسائل مربوط به صنایع غذایی است. آنها برای استفاده به عنوان آغازگر، راهنمای تحقیق و مستندسازی بر اساس منابع مدرن، علمی و فنی انتخاب شدند. بنابراین این جلد برای استفاده توسط محققان دانشگاه و توسعه دهندگان و تولیدکنندگان مواد غذایی مناسب است. کنترل فرآوری و تولید مواد غذایی تنها به صورت علمی مورد بحث نیست. جنبه های مهندسی، اقتصادی و مالی نیز برای مزیت مدیران صنایع غذایی در نظر گرفته شده است.


The global food industry has the largest number of demanding and knowledgeable consumers: the world population of seven billion inhabitants, since every person eats! This population requires food products that fulfill the high quality standards established by the food industry organizations. Food shortages threaten human health and are aggravated by the disastrous, extreme climatic events such as floods, droughts, fires, storms connected to climate change, global warming and greenhouse gas emissions that modify the environment and, consequently, the production of foods in the agriculture and husbandry sectors. This collection of articles is a timely contribution to issues relating to the food industry. They were selected for use as a primer, an investigation guide and documentation based on modern, scientific and technical references. This volume is therefore appropriate for use by university researchers and practicing food developers and producers. The control of food processing and production is not only discussed in scientific terms; engineering, economic and financial aspects are also considered for the advantage of food industry managers.

دانلود کتاب «مایکوتوکسین ها در غذا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید