آموزش و پرورش

تعدیل نمایه طعم قهوه: مانیفست One Roaster

Modulating The Flavor Profile of Coffee: One Roaster’s Manifesto

دانلود کتاب Modulating The Flavor Profile of Coffee: One Roaster’s Manifesto (به فارسی: تعدیل نمایه طعم قهوه: مانیفست One Roaster) نوشته شده توسط «Rob Hoos»


اطلاعات کتاب تعدیل نمایه طعم قهوه: مانیفست One Roaster

موضوع اصلی: مطالعات آموزش و پرورش و تدریس

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Rob Hoos Coffee Consulting

نویسنده: Rob Hoos

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

حجم فایل: 2.40 مگابایت

کد کتاب: 0692417702 , 9780692417706

توضیحات کتاب تعدیل نمایه طعم قهوه: مانیفست One Roaster

من با این هدف شروع کردم که روش هایی را که پروفایل برشته بر طعم قهوه تأثیر می گذارد، درک کنم. از طریق تحقیقات و آزمایش‌های زیادی، آنچه را که می‌خواهم نظریه یکپارچه برشته کردن قهوه را با توجه به اینکه چگونه بر طعم‌های تولید شده در دانه‌ها تأثیر می‌گذارد، ایجاد کرده‌ام. این به من کمک کرد تا طعم قهوه‌هایی را که از آن زمان برشته می‌کنم، بفهمم و عمداً دستکاری کنم. امیدوارم به همان اندازه که برای من یک پارادایم مفید باشد برای شما نیز مفید باشد.


I set out with the goal to understand the ways in which the roast profile affects the flavor of the coffee. Through a large amount of research and experimentation, I have developed what I would consider a unified theory of coffee roasting with regards to how it affects the flavors being developed in the bean. This has helped me understand and intentionally manipulate the flavor of coffees that I am roasting since. I hope it will be as beneficial a paradigm for you as it has for me.

دانلود کتاب «تعدیل نمایه طعم قهوه: مانیفست One Roaster»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید