علم علم

ایمنی غذا در صنعت غذاهای دریایی: راهنمای عملی برای اجرای ISO 22000 و FSSC 22000

Food safety in the seafood industry : a practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation

دانلود کتاب Food safety in the seafood industry : a practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation (به فارسی: ایمنی غذا در صنعت غذاهای دریایی: راهنمای عملی برای اجرای ISO 22000 و FSSC 22000) نوشته شده توسط «Martins – Cristina – Soares – Nuno – Vicente – António A»


اطلاعات کتاب ایمنی غذا در صنعت غذاهای دریایی: راهنمای عملی برای اجرای ISO 22000 و FSSC 22000

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: John Wiley & Sons

نویسنده: Martins – Cristina – Soares – Nuno – Vicente – António A

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2016

تعداد صفحه: 180 / 197

حجم فایل: 5.00 مگابایت

کد کتاب: 1118965108 , 9781118965108

دانلود کتاب «ایمنی غذا در صنعت غذاهای دریایی: راهنمای عملی برای اجرای ISO 22000 و FSSC 22000»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید