دانلود کتاب Food safety in the seafood industry : a practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation (به فارسی: ایمنی غذا در صنعت غذاهای دریایی: راهنمای عملی برای اجرای ISO 22000 و FSSC 22000) نوشته شده توسط «Martins – Cristina – Soares – Nuno – Vicente – António A»
اطلاعات کتاب ایمنی غذا در صنعت غذاهای دریایی: راهنمای عملی برای اجرای ISO 22000 و FSSC 22000
موضوع اصلی: علوم (عمومی)
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: John Wiley & Sons
نویسنده: Martins – Cristina – Soares – Nuno – Vicente – António A
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2016
تعداد صفحه: 180 / 197
حجم فایل: 5.00 مگابایت
کد کتاب: 1118965108 , 9781118965108
دانلود کتاب «ایمنی غذا در صنعت غذاهای دریایی: راهنمای عملی برای اجرای ISO 22000 و FSSC 22000»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.