انسان شناسی: تکامل

قهوه: راهنمای جامع دانه ها، نوشیدنی ها و صنعت

Coffee: A Comprehensive Guide to the Bean, the Beverage, and the Industry

دانلود کتاب Coffee: A Comprehensive Guide to the Bean, the Beverage, and the Industry (به فارسی: قهوه: راهنمای جامع دانه ها، نوشیدنی ها و صنعت) نوشته شده توسط «Robert W. Thurston – Jonathan Morris – Shawn Steiman»


اطلاعات کتاب قهوه: راهنمای جامع دانه ها، نوشیدنی ها و صنعت

موضوع اصلی: جامعه، سیاست و فلسفه – انسان شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Rowman & Littlefield Publishers

نویسنده: Robert W. Thurston – Jonathan Morris – Shawn Steiman

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

تعداد صفحه: 428 / 429

حجم فایل: 15.66 مگابایت

کد کتاب: 1442214406 , 9781442214408

توضیحات کتاب قهوه: راهنمای جامع دانه ها، نوشیدنی ها و صنعت

قهوه: راهنمای جامع دانه ها، نوشیدنی ها و صنعت راهنمای قطعی برای بسیاری از ابعاد غنی دانه و نوشیدنی در سراسر جهان ارائه می دهد. کارشناسان برجسته از کسب و کار و دانشگاه تاریخچه قهوه، گسترش جهانی، کشت، تهیه، بازاریابی و مسائل زیست محیطی و اجتماعی پیرامون آن را امروز در نظر می گیرند. آنها به عنوان مثال در مورد تأثیر جهانی شدن بحث می کنند. تعاریف متعدد تجارت ارگانیک، مستقیم و تجارت منصفانه؛ سلامت کشاورزان زن؛ روابط بین سایه، پرندگان و قهوه؛ کباب کردن به عنوان یک هنر و یک علم; و جایی که در زنجیره کالا سود حاصل می شود. این کتاب با تکیه بر مصاحبه‌ها و زندگی افرادی که در این کسب‌وکار کار می‌کنند – از جمع‌کننده‌ها و برشته‌کنندگان گرفته تا صاحبان و مصرف‌کنندگان کافی‌بار-، جنبه انسانی قانع‌کننده‌ای را به داستان می‌آورد.

نویسندگان از عاشقانه‌سازی یا شیطان‌سازی هر گروهی در کسب‌وکار اجتناب می‌کنند. آنها مسائل اساسی اما به طور گسترده ای سوء تفاهم شده را در نظر می گیرند، مانند اینکه چه کسی به لوبیا ارزش می دهد، محدودیت های زندگی دهقانان، و تاثیر تغییرات آب و هوا. آنها فراتر از پاسخ های ساده، شرکت کنندگان مختلف در زنجیره تامین و طیف وسیعی از نظرات در مورد مشکلات و راه حل های پیشنهادی در صنعت را نمایندگی می کنند. قهوه یک بررسی چند بعدی از یک کالای فریبنده روزمره اما بسیار پیچیده را ارائه می دهد که در مرکز زندگی میلیون ها انسان باقی مانده است. با ردیابی سفر قهوه از میدانی به فنجان دیگر، این کتابچه راهنما به یکی از نوشیدنی های مورد علاقه جهان یک راهنمای ضروری برای حرفه ای ها، دوستداران قهوه و دانش آموزان است.

مشارکت های : سارا آلن، جاناتان دی. بیکر، پیتر اس. بیکر، جاناتان وسلی بل، کلر بنفیلد، اچ سی “اسکیپ” بیتنبندر، کانی بلومهارت، ویلم بوت، کارلوس اچ جی براندو، آگوست برنز، لوئیس آلبرتو کوئلار، اولگا کوئلار، کنت دیویدز، جیم فادن، الیجا ک. گیچورو، جرمی هاگار، اندرو هتزل، جورج هاول، جولیانا جارامیلو، فیلیس جانسون، لارنس دبلیو جونز، آلف کرامر، تد لینگل، استوارت مک کوک، میشل کریگ مک دونالد، سونالینی منون، جاناتان جوآن اوبرا، پرایس پترسون، ریک پیسر، سرجی رمینی، پل رایس، رابرت رایس، کارلوس سانز، وینچنزو ساندالج، جیناپ سلامت، کالین اسمیت، شاون استیمن، رابرت دبلیو. ترستون، استیون تاپیک، تاتسوشی اوشیما، کامیلا سی والور، جف واتس و بریتا زایتمان


Coffee: A Comprehensive Guide to the Bean, the Beverage, and the Industry offers a definitive guide to the many rich dimensions of the bean and the beverage around the world. Leading experts from business and academia consider coffee’s history, global spread, cultivation, preparation, marketing, and the environmental and social issues surrounding it today. They discuss, for example, the impact of globalization; the many definitions of organic, direct trade, and fair trade; the health of female farmers; the relationships among shade, birds, and coffee; roasting as an art and a science; and where profits are made in the commodity chain. Drawing on interviews and the lives of people working in the business—from pickers and roasters to coffee bar owners and consumers—this book brings a compelling human side to the story.

The authors avoid romanticizing or demonizing any group in the business. They consider basic but widely misunderstood issues such as who adds value to the bean, the constraints of peasant life, and the impact of climate change. Moving beyond simple answers, they represent various participants in the supply chain and a range of opinions about problems and suggested solutions in the industry. Coffee offers a multidimensional examination of a deceptively everyday but extremely complex commodity that remains at the center of many millions of lives. Tracing coffee’s journey from field to cup, this handbook to one of the world’s favorite beverages is an essential guide for professionals, coffee lovers, and students alike.

Contributions by: Sarah Allen, Jonathan D. Baker, Peter S. Baker, Jonathan Wesley Bell, Clare Benfield, H. C. “Skip” Bittenbender, Connie Blumhardt, Willem Boot, Carlos H. J. Brando, August Burns, Luis Alberto Cuéllar, Olga Cuellar, Kenneth Davids, Jim Fadden, Elijah K. Gichuru, Jeremy Haggar, Andrew Hetzel, George Howell, Juliana Jaramillo, Phyllis Johnson, Lawrence W. Jones, Alf Kramer, Ted Lingle, Stuart McCook, Michelle Craig McDonald, Sunalini Menon, Jonathan Morris, Joan Obra, Price Peterson, Rick Peyser, Sergii Reminny, Paul Rice, Robert Rice, Carlos Saenz, Vincenzo Sandalj, Jinap Selamat, Colin Smith, Shawn Steiman, Robert W. Thurston, Steven Topik, Tatsushi Ueshima, Camilla C. Valeur, Geoff Watts, and Britta Zeitemann

دانلود کتاب «قهوه: راهنمای جامع دانه ها، نوشیدنی ها و صنعت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید