فیزیک

شیوه های تولید و ارزیابی کیفیت محصولات غذایی: تمرین قبل از برداشت

Production Practices and Quality Assessment of Food Crops: Preharvest Practice

دانلود کتاب Production Practices and Quality Assessment of Food Crops: Preharvest Practice (به فارسی: شیوه های تولید و ارزیابی کیفیت محصولات غذایی: تمرین قبل از برداشت) نوشته شده توسط «Ramdane Dris – S. Mohan Jain»


اطلاعات کتاب شیوه های تولید و ارزیابی کیفیت محصولات غذایی: تمرین قبل از برداشت

موضوع اصلی: فیزیک

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Ramdane Dris – S. Mohan Jain

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 295

حجم کتاب: 7 مگابایت

کد کتاب: 1-4020-2533-5 , 1-4020-1698-0 , 9781402016981

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب شیوه های تولید و ارزیابی کیفیت محصولات غذایی: تمرین قبل از برداشت

تغییرات آب و هوایی در سراسر جهان نگرانی‌هایی را در مورد تغییرات بالقوه در عملکرد محصولات و سیستم‌های تولید ایجاد کرده است. چنین نگرانی هایی شامل توانایی تطبیق این اثرات نامطمئن به منظور اطمینان از تامین غذای کافی برای جمعیت انسان در حال افزایش است. برای افزایش امنیت غذایی و کاهش فقر، نیاز به معرفی فن‌آوری‌های بهبود یافته تولید زراعی به کشاورزان یا کشاورزان و با ترویج سیاست‌های مناسبی وجود دارد که به آنها در پذیرش فناوری‌های جدید کمک می‌کند. کشاورزی مسئولانه باید قابل دوام و در عین حال پایدار باشد – از نظر اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی. این کتاب بر روی شیوه های قبل از برداشت در تولید و کیفیت محصولات غذایی تمرکز دارد. نه فصل در این کتاب گنجانده شده است که عبارتند از: تأثیر عوامل پیش از برداشت بر کیفیت سبزیجات تولید شده در مناطق استوایی – سبزیجات: محیط در حال رشد و کیفیت محصول؛ اثرات اعمال زراعی و شرایط فرآوری بر ترکیبات گوجه فرنگی. مدل‌سازی کیفیت میوه: دیدگاه‌های اکوفیزیولوژیکی، زراعی و اکولوژیکی. فناوری اسپری در گیاهان چند ساله درختی. شاه بلوط، یک محصول باستانی با آینده. بهبود تولید حبوبات دانه ای در کنیا نیمه خشک از طریق تثبیت نیتروژن بیولوژیکی: تجربه با لوبیا Tepary (Phaseolus Acutifolius a Gray var. Latifolius); تاثیر ازن بر محصولات زراعی کیفیت زعفران: تأثیر اعمال کشاورزی، فرآوری و ذخیره سازی. سیستم های برداشت میوه و سبزیجات این خوانندگان را به تفکر در مورد محدودیت های کلیدی در کشاورزی و باغبانی تحریک می کند. خوانندگان با طیف گسترده ای از اطلاعات، فناوری ها و روش ها آشنا می شوند. این کتاب به ویژه برای محققانی که در تحقیقات پس از برداشت فعالیت دارند مفید خواهد بود. همچنین برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و فوق لیسانس در رشته علوم غذایی و محققین ارزشمند خواهد بود.


Worldwide climatic changes have been raising concerns about potential changes to crop yields and production systems. Such concerns include the ability to accommodate these uncertain effects in order to ensure an adequate food supply for an ever increasing human population. To increase food security and alleviate poverty there is a need to introduce improved crop-production technologies to farmers or growers and by promoting appropriate policies that help them to adopt new technologies. Responsible agriculture must be viable yet sustainable – economically, environmentally and socially. This book focuses on the preharvest practices on the production and quality of food crops. Nine chapters are included in this book, which are: Effect of Preharvest Factors on the Quality of Vegetables Produced in the Tropics – Vegetables: Growing Environment and the Quality of Produce; Effects of Agronomic Practices and Processing Conditions on Tomato Ingredients; Modelling Fruit Quality: Ecophysiological, Agronomical and Ecological Perspectives; Sprays Technology in Perennial Tree Crops; Chestnut, an Ancient Crop With Future; Improvement of Grain Legume Production in Semi-Arid Kenya Through Biological Nitrogen Fixation: The Experience With Tepary Bean (Phaseolus Acutifolius a Gray var. Latifolius); Impact of Ozone on Crops; Saffron Quality: Effect of Agricultural Practices, Processing and Storage; Fruit and vegetables Harvesting Systems. It will stimulate readers thinking on key constraints in agriculture and horticulture. Readers will get acquainted with a wide range of information, technologies and methodologies. This book will be especially useful to researchers engaged in post harvest research. Also, it will be valuable for graduate and post-graduate students majoring in food sciences and researchers.

دانلود کتاب «شیوه های تولید و ارزیابی کیفیت محصولات غذایی: تمرین قبل از برداشت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.