زیست شناسی

بیوتکنولوژی مخمر: تنوع و کاربردها

Yeast Biotechnology: Diversity and Applications

دانلود کتاب Yeast Biotechnology: Diversity and Applications (به فارسی: بیوتکنولوژی مخمر: تنوع و کاربردها) نوشته شده توسط «T. Satyanarayana – Gotthard Kunze»


اطلاعات کتاب بیوتکنولوژی مخمر: تنوع و کاربردها

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: T. Satyanarayana – Gotthard Kunze

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 744

حجم فایل: 15.44 مگابایت

کد کتاب: 1402082924 , 9781402082924

توضیحات کتاب بیوتکنولوژی مخمر: تنوع و کاربردها

من معتقدم که این کتاب مروری بر تحولات اخیر در حوزه تحقیقات مخمر با چند ایده جدید ارائه می کند که می تواند به عنوان یک الهام و چالش برای محققان در این زمینه باشد. پروفسور آسیس داتا 24 دسامبر 2007 در دهلی نو مخمرها میکروقارچ های تک سلولی یوکاریوتی هستند که به طور گسترده در محیط های طبیعی توزیع می شوند. اگرچه مخمرها به اندازه باکتری ها در محیط های طبیعی در همه جا حاضر نیستند، اما از محیط های خشکی، آبی و جوی جدا شده اند. جوامع مخمر در ارتباط با گیاهان، حیوانات و حشرات یافت شده است. چندین گونه از مخمرها نیز از محیط‌های تخصصی یا شدید مانند محیط‌هایی با پتانسیل آب کم (مانند غلظت بالای قند/نمک)، دمای پایین (مثلاً مخمرهای جدا شده از قطب جنوب) و دسترسی کم اکسیژن (مثلاً مجاری روده‌ای حیوانات) جدا شده‌اند. تاکنون حدود 1500 گونه مخمر متعلق به بیش از 100 جنس توصیف شده است. تخمین زده می شود که تنها 1٪ از مخمرهای موجود روی زمین تا به امروز توصیف شده است. بنابراین، تلاش‌های جهانی برای بازیابی گونه‌های مخمر جدید از انواع محیط‌های معمولی و شدید در حال انجام است. مخمرها نقش مهمی در زنجیره های غذایی و چرخه های کربن، نیتروژن و گوگرد دارند. مخمرها را می توان از نظر ژنتیکی با هیبریداسیون، جهش، پیوند نادر، سیتوداکشن، همجوشی اسفروپلاست، انتقال تک کروموزومی و تبدیل با استفاده از فناوری نوترکیب دستکاری کرد. مخمرها (به عنوان مثال


I belie ve that the book would provide an overview of the recent developments in the domain of yeast research with some new ideas, which could serve as an inspiration and challenge for researchers in this field. Ne w Delhi Prof. Asis Datta Dec. 24, 2007 F ormer Vice-chancellor, JNU Director, NCPGR (New Delhi) Pr eface Yeasts are eukaryotic unicellular microfungi that are widely distributed in the natural environments. Although yeasts are not as ubiquitous as bacteria in the na- ral environments, they have been isolated from terrestrial, aquatic and atmospheric environments. Yeast communities have been found in association with plants, a- mals and insects. Several species of yeasts have also been isolated from specialized or extreme environments like those with low water potential (e. g. high sugar/salt concentrations), low temperature (e. g. yeasts isolated from Antarctica), and low oxygen availability (e. g. intestinal tracts of animals). Around 1500 species of yeasts belonging to over 100 genera have been described so far. It is estimated that only 1% of the extant yeasts on earth have been described till date. Therefore, global efforts are underway to recover new yeast species from a variety of normal and extreme environments. Yeasts play an important role in food chains, and carbon, nitrogen and sulphur cycles. Yeasts can be genetically manipulated by hybridization, mutation, rare m- ing, cytoduction, spheroplast fusion, single chromosomal transfer and transfor- tion using recombinant technology. Yeasts (e. g.

دانلود کتاب «بیوتکنولوژی مخمر: تنوع و کاربردها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید