آشپزی

کیک های قدیمی: دستور العمل های بی انتها برای کیک های کوچک، فلیپس، رول، لایه ای، فرشته، باندت، شیفون و کیک های جعبه یخی برای شیرینی امروزی

Vintage Cakes: Timeless Recipes for Cupcakes, Flips, Rolls, Layer, Angel, Bundt, Chiffon, and Icebox Cakes for Today's Sweet Tooth

دانلود کتاب Vintage Cakes: Timeless Recipes for Cupcakes, Flips, Rolls, Layer, Angel, Bundt, Chiffon, and Icebox Cakes for Today’s Sweet Tooth (به فارسی: کیک های قدیمی: دستور العمل های بی انتها برای کیک های کوچک، فلیپس، رول، لایه ای، فرشته، باندت، شیفون و کیک های جعبه یخی برای شیرینی امروزی) نوشته شده توسط «Julie Richardson»


اطلاعات کتاب کیک های قدیمی: دستور العمل های بی انتها برای کیک های کوچک، فلیپس، رول، لایه ای، فرشته، باندت، شیفون و کیک های جعبه یخی برای شیرینی امروزی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ten Speed Press

نویسنده: Julie Richardson

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 176

حجم فایل: 17.16 مگابایت

کد کتاب: 1607741024 , 9781607741022

نوبت چاپ: First Edition

توضیحات کتاب کیک های قدیمی: دستور العمل های بی انتها برای کیک های کوچک، فلیپس، رول، لایه ای، فرشته، باندت، شیفون و کیک های جعبه یخی برای شیرینی امروزی

مجموعه ای جذاب از دستور العمل های به روز برای کیک های کلاسیک و فراموش شده، از کیک تولد زرد بی انتها با خامه شکلاتی، تا استاندارد جدید تعطیلات، کیک شیرینی زنجبیلی با موس ماسکارپونه، نوشته یک نانوای چیره دست و نویسنده همکار دسرهای میوه روستایی.

  با این مجموعه جذاب با بیش از 50 نسخه بازسازی شده، هر مناسبتی را جشن بگیرید – فروش سالانه پخت، جشن تولد، یا حتی یک شام ساده یکشنبه. کلاسیک.
 
هر دستور غذا در کیک‌های وینتیج یک شیرینی برای قدم زدن در مسیر حافظه است. جولی ریچاردسون، نانوای استاد و نویسنده، پس از بررسی گنجینه کتاب‌های آشپزی و کارت‌های دستور پخت، مبتکرانه‌ترین، شگفت‌انگیزترین و ساده‌ترین کیک‌های خوشمزه‌ای را که می‌توانست پیدا کند، انتخاب کرد. نتیجه یک کپسول زمانی لذت بخش و لذیذ از پخت آمریکایی است، با دستور العمل هایی که یک قرن را در بر می گیرد.

هر کیک با استفاده از بهترین مواد تشکیل دهنده و به روزترین تکنیک ها به طور ماهرانه آزمایش شده و دوباره ابزار شده است. ریچاردسون با راهنمایی دقیق و دقیق، نانوایان خانگی – چه مبتدیان و چه آشپزهای باتجربه- را به سمت مرنگ های عالی، فراستینگ های خامه ای، و شیفون های سبک تر از هوا راهنمایی می کند.

چند کیک رویایی که منتظر باشید: یک کیک ورقه ای شکلاتی تگزاس به بزرگی و فراوانی حالت همنامش، کیک خوش طعم نه برای کودکان نان زنجبیلی باندت، و کیک شیفون شکلاتی لاول لایت عالی با خامه فرم گرفته شکلاتی. با دستور العمل هایی برای افتخار بتی کراکر، این شیرینی های نوستالژیک و بی عیب، عشق ما را با کیک ها دوباره زنده می کنند.


A charming collection of updated recipes for both classic and forgotten cakes, from a timeless yellow birthday cake with chocolate buttercream frosting, to the new holiday standard, Gingerbread Icebox Cake with Mascarpone Mousse, written by a master baker and coauthor of Rustic Fruit Desserts.

  Make every occasion—the annual bake sale, a birthday party, or even a simple Sunday supper—a celebration with this charming collection of more than 50 remastered classics.
 
Each recipe in Vintage Cakes is a confectionary stroll down memory lane. After sifting through her treasure trove of cookbooks and recipe cards, master baker and author Julie Richardson selected the most inventive, surprising, and just plain delicious cakes she could find. The result is a delightful and delectable time capsule of American baking, with recipes spanning a century.

Each cake has been expertly tested and retooled using the best ingredients and most up-to-date techniques. With precise and careful guidance, Richardson guides home bakers—whether total beginners or seasoned cooks—toward picture-perfect meringues, extra-creamy frostings, and lighter-than-air chiffons.

A few of the dreamy cakes that await: a chocolatey Texas Sheet Cake as large and abundant as its namesake state, the boozy Not for Children Gingerbread Bundt cake, and the sublime Lovelight Chocolate Chiffon Cake with Chocolate Whipped Cream. With recipes to make Betty Crocker proud, these nostalgic and foolproof sweets rekindle our love affair with cakes.

دانلود کتاب «کیک های قدیمی: دستور العمل های بی انتها برای کیک های کوچک، فلیپس، رول، لایه ای، فرشته، باندت، شیفون و کیک های جعبه یخی برای شیرینی امروزی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید