دانلود کتاب Ultrasonic techniques for fluids characterization (به فارسی: تکنیکهای اولتراسونیک برای شناسایی مایعات) نوشته شده توسط «Malcolm J.W. Povey»
اطلاعات کتاب تکنیکهای اولتراسونیک برای شناسایی مایعات
موضوع اصلی: فیزیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Malcolm J.W. Povey
زبان: English
فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1997
تعداد صفحه: 229
حجم کتاب: 2 مگابایت
کد کتاب: 0125637306 , 9780125637305 , 9780080519845
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب تکنیکهای اولتراسونیک برای شناسایی مایعات
این کتاب یک راهنمای جامع و کاربردی برای استفاده از تکنیکهای اولتراسونیک برای شناسایی سیالات است. نویسنده با تمرکز بر سرعت سنجی اولتراسونیک، موضوعات و تکنیک های اساسی لازم برای اندازه گیری موفقیت آمیز اولتراسوند بر روی امولسیون ها، پراکندگی ها، رسانه های چند فازی و مواد ویسکوالاستیک/ویسکوپلاستیک را پوشش می دهد. تکنیک های پیشرفته ای مانند پراکندگی، اندازه ذرات و اتوماسیون نیز ارائه شده است. به عنوان یک کتاب راهنما برای استفاده صنعتی و علمی، تکنیک های اولتراسونیک برای مشخص کردن سیالات، راهنمای ضروری برای شیمیدانان و مهندسان شیمی است که از امواج فراصوت برای تحقیق یا نظارت بر فرآیند در صنایع شیمیایی، فرآوری مواد غذایی، دارویی، آرایشی، بیوتکنولوژی و سوخت استفاده می کنند. ویژگیهای کلیدی * برای هر کسی که از اولتراسوند برای مطالعه مایعات استفاده میکند درخواست میکند * اولین توصیف دقیق از تکنیک پروفایلسازی اولتراسوند را برای پراکندگیها ارائه میدهد * تکنیکهای جدید برای اندازهگیری انتقال فاز و هستهزایی را توصیف میکند، مانند آب/یخ و روغن/چربی * ارائه آخرین تکنیکهای اولتراسوند برای اندازه ذرات در سیستم های متمرکز * تکنیک های جدید برای اندازه گیری تراکم پذیری در پراکندگی ها و مایعات، از جمله سوسپانسیون های سلولی را توضیح می دهد * شامل یک درمان دقیق از نظریه پراکندگی اولتراسوند * نوشته شده توسط یکی از محققان برجسته در این زمینه * شامل بیش از 350 مرجع به ادبیات اولیه
دانلود کتاب «تکنیکهای اولتراسونیک برای شناسایی مایعات»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)