انسان شناسی: تکامل

تسوکیجی: بازار ماهی در مرکز جهان (مطالعات کالیفرنیا در غذا و فرهنگ، 11)

Tsukiji: The Fish Market at the Center of the World (California Studies in Food and Culture, 11)

دانلود کتاب Tsukiji: The Fish Market at the Center of the World (California Studies in Food and Culture, 11) (به فارسی: تسوکیجی: بازار ماهی در مرکز جهان (مطالعات کالیفرنیا در غذا و فرهنگ، 11)) نوشته شده توسط «Theodore C. Bestor»


اطلاعات کتاب تسوکیجی: بازار ماهی در مرکز جهان (مطالعات کالیفرنیا در غذا و فرهنگ، 11)

موضوع اصلی: جامعه، سیاست و فلسفه – انسان شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: Theodore C. Bestor

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 439 / 441

حجم فایل: 4.58 مگابایت

کد کتاب: 1417544988 , 9781417544981

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب تسوکیجی: بازار ماهی در مرکز جهان (مطالعات کالیفرنیا در غذا و فرهنگ، 11)

تنها چند بلوک از گینزای پر زرق و برق توکیو، تسوکیجی -بزرگترین بازار غذاهای دریایی جهان- یک نقطه عطف برجسته است که به خوبی شناخته شده است، اما اکثر مردم توکیوی آن را درک نمی کنند: تامین کننده ماهی فروشان و آشپزهای سوشی بی شمار، و مقصدی محبوب و جذاب برای گردشگران خارجی. هر روز صبح زود، دنیای تجارت پیشرفته و پیش‌تکنولوژی به‌طور پر سر و صدایی به هم نزدیک می‌شود، زیرا ده‌ها هزار تن غذای دریایی از هر اقیانوس جهان به سرعت در حراج‌های Tsukiji و در صدها غرفه کوچک بازار تغییر می‌کنند. در این مطالعه جذب‌کننده، تئودور سی. بستر – که ده‌ها سال را صرف انجام کار میدانی در بازارهای ماهی و بنادر ماهیگیری در ژاپن، آمریکای شمالی، کره و اروپا کرده است – نهادهای اجتماعی پیچیده‌ای را توضیح می‌دهد که حراج‌های Tsukiji و خطوط عرضه پیشرو را سازماندهی می‌کنند. از آنها و از آنها و روندهای رشد اقتصادی ژاپن، تغییرات در توزیع و مصرف، و جهانی شدن فزاینده تجارت غذاهای دریایی را روشن می کند. همانطور که مناظر و صداهای بازار را زنده می کند، فرهنگ داخلی غنی تسوکیجی، جایگاه آن در غذاهای ژاپنی و سنت های تجاری که از اوایل قرن هفدهم بازار را شکل داده اند را آشکار می کند. تصاویر: 67 عکس بزرگ بر وزن، 3 تصویر خط، 6 نقشه، 11 جدول


Located only blocks from Tokyo’s glittering Ginza, Tsukiji-the world’s largest marketplace for seafood-is a prominent landmark, well known but little understood by most Tokyoites: a supplier for countless fishmongers and sushi chefs, and a popular and fascinating destination for foreign tourists. Early every morning, the worlds of hi-tech and pre-tech trade noisily converge as tens of thousands of tons of seafood from every ocean of the world quickly change hands in Tsukiji’s auctions and in the marketplace’s hundreds of tiny stalls. In this absorbing firsthand study, Theodore C. Bestor-who has spent a dozen years doing fieldwork at fish markets and fishing ports in Japan, North America, Korea, and Europe-explains the complex social institutions that organize Tsukiji’s auctions and the supply lines leading to and from them and illuminates trends of Japan’s economic growth, changes in distribution and consumption, and the increasing globalization of the seafood trade. As he brings to life the sights and sounds of the marketplace, he reveals Tsukiji’s rich internal culture, its place in Japanese cuisine, and the mercantile traditions that have shaped the marketplace since the early seventeenth century. Illustrations: 67 b/w photographs, 3 line illustrations, 6 maps, 11 tables

دانلود کتاب «تسوکیجی: بازار ماهی در مرکز جهان (مطالعات کالیفرنیا در غذا و فرهنگ، 11)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید