فیزیک

فن آوری های جدید و مسائل کیفیت پردازش مواد غذایی حرارتی

Thermal Food Processing New Technologies and Quality Issues

دانلود کتاب Thermal Food Processing New Technologies and Quality Issues (به فارسی: فن آوری های جدید و مسائل کیفیت پردازش مواد غذایی حرارتی) نوشته شده توسط «Da-Wen Sun»


اطلاعات کتاب فن آوری های جدید و مسائل کیفیت پردازش مواد غذایی حرارتی

موضوع اصلی: فیزیک

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Da-Wen Sun

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 662

حجم کتاب: 11 مگابایت

کد کتاب: 9781574446289 , 1574446282

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب فن آوری های جدید و مسائل کیفیت پردازش مواد غذایی حرارتی

چالش حفظ کیفیت و ایمنی در پردازش حرارتی مواد غذایی ناشی از تخریب ویژگی‌های کیفی حساس به حرارت در طول پردازش است. ویراستار «فرآوری حرارتی غذا: فناوری‌های جدید و مسائل کیفیت» یک مرجع جامع از طریق نویسندگانی ارائه می‌کند که با توضیح آخرین پیشرفت‌ها و تجزیه و تحلیل آخرین روندها در تحقیق و توسعه پردازش مواد غذایی حرارتی، به رفع این چالش کمک می‌کنند.
این کتاب برای سهولت در سه بخش تقسیم شده است. بخش اول، مدل‌سازی فرآیندهای غذایی حرارتی، خواص فیزیکی حرارتی غذاها، پیشرفت‌های اخیر در انتقال گرما و جرم، تکنیک‌های مدل‌سازی نوآورانه از جمله مدل‌سازی شبکه عصبی مصنوعی، و دینامیک سوخت محاسباتی را مورد بحث قرار می‌دهد. بخش دوم، کیفیت و ایمنی مواد غذایی فرآوری شده حرارتی، آخرین اطلاعات تحقیق و توسعه مورد استفاده برای حفظ کیفیت و استانداردهای ایمنی بالا برای انواع خاصی از محصولات غذایی از جمله گوشت فرآوری شده حرارتی، مرغ، محصولات شیلات، محصولات لبنی، غذاهای کنسرو شده و سبزیجات را ارائه می دهد. .
بخش سوم، نوآوری‌ها در فرآیندهای غذایی حرارتی، جزئیات موجود، فن‌آوری‌های جایگزین پردازش حرارتی، تشریح پتانسیل آن‌ها، کاربردهای آینده در صنایع غذایی. این نوآوری‌ها شامل تکنیک گرمایش اهمی، انرژی‌های فرکانس رادیویی، پرتوهای مادون قرمز، ترکیب فشار و pH با پردازش حرارتی، و یکپارچه‌کننده‌های دما-زمان مورد استفاده در ارزیابی و کنترل فرآیندهای حرارتی است.


The challenge of maintaining both quality and safety in the thermal processing of foods results from the degradation of heat-sensitive quality attributes during processing. The editor of Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues presents a comprehensive reference through authors that assist in meeting this challenge by explaining the latest developments and analyzing the latest trends in thermal food processing research and development.
The book is divided into three parts for easy reference. Part I, Modeling of Thermal Food Processes, discusses the thermal physical properties of foods, recent developments in heat and mass transfer, innovative modeling techniques including artificial neural network modeling, and computational fuel dynamics. Part II, Quality and Safety of Thermally Processed Food, provides the latest research and development information used to maintain high quality and safety standards for certain types of food products including thermally processed meat, poultry, fishery products, dairy products, canned foods, and vegetables.
Part III, Innovations in Thermal Food Processes, details existing, alternative thermal processing technologies, outlining their potential, future application in the food industry. These innovations include the ohmic heating technique, radio frequency energies, infrared rays, the combination of pressure and pH with thermal processing, and time-temperature integrators used in evaluating and controlling thermal processes.

دانلود کتاب «فن آوری های جدید و مسائل کیفیت پردازش مواد غذایی حرارتی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.