آشپزی

علم آشپزی: به هر سوالی پاسخ داده می شود تا آشپزی شما را کامل کند

The Science of Cooking: Every Question Answered to Perfect Your Cooking

دانلود کتاب The Science of Cooking: Every Question Answered to Perfect Your Cooking (به فارسی: علم آشپزی: به هر سوالی پاسخ داده می شود تا آشپزی شما را کامل کند) نوشته شده توسط «Stuart Farrimond»


اطلاعات کتاب علم آشپزی: به هر سوالی پاسخ داده می شود تا آشپزی شما را کامل کند

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: DK

نویسنده: Stuart Farrimond

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2017

تعداد صفحه: 256 / 258

حجم فایل: 67.99 مگابایت

کد کتاب: 1465463690 , 9781465463692

توضیحات کتاب علم آشپزی: به هر سوالی پاسخ داده می شود تا آشپزی شما را کامل کند

پاسخ تمام سوالات علم آشپزی خود را دریافت کنید و با استفاده از اصول اساسی، توصیه های عملی و تکنیک های گام به گام، غذاهای خوشمزه تر و مغذی تر بپزید.

حرارت در فلفل قرمز از کجا می آید. فلفل؟ چرا ماهی قزل آلا وحشی تیره تر از پرورشی است؟ آیا تفت دادن گوشت واقعاً آب آن را “مهر می کند”؟ یک دستور العمل خوب خیلی پیشرفت می کند، اما اگر بتوانید بر علم پشت آن مسلط شوید، یک قدم جلوتر خواهید بود.

استفاده از تصاویر تمام رنگی، آمار و حقایق از طریق اینفوگرافیک، و پرسش و پاسخ جذاب. قالبی که به شما نشان می دهد چگونه آشپزی خود را کامل کنید، علم آشپزی علم غذا را از آزمایشگاه خارج کرده و به آشپزخانه شما می آورد. موضوعات شامل گوشت و مرغ، غذاهای دریایی، لبنیات، حبوبات و غلات، میوه ها، سبزیجات، ادویه جات ترشی جات، سبزی ها، محصولات پخته شده و موارد دیگر است که آن را برای کامل کردن آشپزی روزمره و همچنین برای وعده های غذایی خاص عالی می کند.


Get answers to all your cooking science questions, and cook tastier, more nutritious food using fundamental principles, practical advice, and step-by-step techniques.

Where does the heat come from in a chili pepper? Why is wild salmon darker than farmed? Does searing meat really “seal in” the juices? A good recipe goes a long way, but if you can master the science behind it, you’ll be one step ahead.

Using full-color images, stats and facts through infographics, and an engaging Q&A format to show you how to perfect your cooking, The Science of Cooking brings food science out of the lab and into your kitchen. Topics include meat and poultry, seafood, dairy, pulses and grains, fruits, vegetables, spices, herbs, baked goods, and more, making it perfect for perfecting everyday cooking as well as for special meals.

دانلود کتاب «علم آشپزی: به هر سوالی پاسخ داده می شود تا آشپزی شما را کامل کند»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید