دانلود کتاب The Science of Chocolate (به فارسی: علم شکلات) نوشته شده توسط «Stephen T Beckett – Jennifer Harding – Barry Freedman»
اطلاعات کتاب علم شکلات
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: RSC Publishing
نویسنده: Stephen T Beckett – Jennifer Harding – Barry Freedman
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 252
حجم فایل: 6.93 مگابایت
کد کتاب: 0854049703 , 9780854049707
نوبت چاپ: 2nd ed
توضیحات کتاب علم شکلات
این واقعا یک کتاب عالی است. من دانشمندی نیستم و با این وجود، به استثنای چند استثنا در رابطه با فرمول ها، درک این کتاب را آسان و جذاب یافتم. دانشمندان اغلب به خاطر نوشتن بالای سر افراد عادی مورد انتقاد قرار می گیرند، اما این به هیچ وجه در مورد “علم شکلات” صادق نیست. برای خوانندگانی که علاقه جدی به شکلات دارند، این کتاب باید خرید شود. این شامل همه چیزهایی است که مشتاق ترین عاشقان شکلات باید در مورد نحوه تهیه شکلات بدانند، از دانه کاکائو اصلی تا نوار شکلات نهایی. نسخه جدید همچنین شامل فصلی در مورد تغذیه و سلامت است، زیرا تحقیقات علمی اخیر به طور قانع کننده ای نشان داده است که شکلات با جامدات کاکائو بالا ممکن است به دلیل محتوای پلی فنل بالا دارای مزایای سلامتی باشد.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.