آشپزی

آشپزخانه تغذیه شده: دستور العمل های مزرعه به میز برای سبک زندگی غذاهای سنتی شامل آبگوشت استخوان، سبزیجات تخمیر شده، گوشت های علف، چربی های سالم، لبنیات خام و کومبوچا

The Nourished Kitchen: Farm-to-Table Recipes for the Traditional Foods Lifestyle Featuring Bone Broths, Fermented Vegetables, Grass-Fed Meats, Wholesome Fats, Raw Dairy, and Kombuchas

دانلود کتاب The Nourished Kitchen: Farm-to-Table Recipes for the Traditional Foods Lifestyle Featuring Bone Broths, Fermented Vegetables, Grass-Fed Meats, Wholesome Fats, Raw Dairy, and Kombuchas (به فارسی: آشپزخانه تغذیه شده: دستور العمل های مزرعه به میز برای سبک زندگی غذاهای سنتی شامل آبگوشت استخوان، سبزیجات تخمیر شده، گوشت های علف، چربی های سالم، لبنیات خام و کومبوچا) نوشته شده توسط «Jennifer McGruther»


اطلاعات کتاب آشپزخانه تغذیه شده: دستور العمل های مزرعه به میز برای سبک زندگی غذاهای سنتی شامل آبگوشت استخوان، سبزیجات تخمیر شده، گوشت های علف، چربی های سالم، لبنیات خام و کومبوچا

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ten Speed Press

نویسنده: Jennifer McGruther

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 320

حجم فایل: 26.11 مگابایت

کد کتاب: 1607744686 , 9781607744689

توضیحات کتاب آشپزخانه تغذیه شده: دستور العمل های مزرعه به میز برای سبک زندگی غذاهای سنتی شامل آبگوشت استخوان، سبزیجات تخمیر شده، گوشت های علف، چربی های سالم، لبنیات خام و کومبوچا

کتاب آشپزی از نویسنده وب‌سایت محبوب Nourished Kitchen، حاوی بیش از 160 دستور غذا بر اساس فلسفه غذا خوردن “غذاهای سنتی” که بر غلات کامل، لبنیات، گوشت قرمز، گوشت اندام‌ها و غذاهای تخمیر شده تاکید دارد.

     جنبش غذاهای سنتی رویکردی بدون مد برای پخت و پز و غذا خوردن است که بر غذای غنی از مواد مغذی، واقعی تأکید می کند و کیفیت، محیط و جامعه را بیش از راحتی محصولات فرآوری شده و مملو از مواد افزودنی که در قفسه های فروشگاه های مواد غذایی معمول هستند.
     بر اساس تحقیقات وستون آ. پرایس، که رژیم‌های غذایی مردم بومی را برای درک رابطه بین تغذیه و سلامت مورد مطالعه قرار داد، یک رژیم غذایی سنتی از مواد فرآوری شده اجتناب می‌کند، اما گوشت، چربی حیوانی و غلات را مجاز می‌داند. این شامل لبنیات کشت‌شده مانند کفیر و ماست است که حاوی باکتری‌های مفید هستند. غذاهای تخمیر شده مانند کلم ترش و کومبوچا که سرشار از پروبیوتیک هستند. و گوشت های اندام که مملو از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. همچنین غذاهای محلی را جشن می گیرد. با انتخاب مواد تشکیل دهنده از منابع نزدیک، ارتباط قوی تری با غذای خود ایجاد می کنید و درک بهتری از آنچه می خورید و نحوه تولید آن دارید.
     در آشپزخانه تغذیه شده، جنیفر مک‌گروتر شما را در آشپزخانه غذاهای سنتی خود راهنمایی می‌کند و بیش از ۱۶۰ دستور غذا با الهام از فصل‌ها، زمین و آب‌های اطرافش ارائه می‌کند. صبح، با تخم‌مرغ‌های پخته شده در سس گوجه‌فرنگی سوخت‌گیری کنید. در یک روز گرم تابستانی، سالاد خیار با شوید و کفیر یک غذای جانبی خنک است و در یک عصر سرد پاییزی، جو در آبگوشت با بیکن و کلم پیچ آرامش و گرما را ارائه می‌کند. نان گوشت قدیمی با سس یک غذای دلچسب خانوادگی را درست می کند، در حالی که مرغ ریزلینگ با نخود فرنگی می تواند محور یک شام شیک باشد. شیرینی خود را با گلابی برشته افرا سیر کنید و با سودای نعناع وانیلی تخمیر شده طبیعی تشنگی خود را برطرف کنید. با بهره مندی از تجربه جنیفر، می توانید یک قرص نان سبوس دار و خمیر ترش درست کنید و آشپزخانه خود را با ترشی ترش تند با سیر تهیه کنید.
     The Nourished Kitchen نه تنها طرز تهیه غذای سالم را آموزش می دهد. ، غذاهای مغذی را تشویق می کند، اما همچنین رویکردی آگاهانه به پخت و پز و جشن سنت های آشپزی دنیای قدیم را تشویق می کند که برای هزاران سال افراد سالم را حفظ کرده است. چه در حال حاضر تمرین کننده سبک زندگی غذاهای سنتی باشید یا صرفاً سعی کنید غذاهای طبیعی تر و بسیار مغذی را در برنامه روزانه خود بگنجانید، در آشپزخانه تغذیه شده چیزهای زیادی برای مزه دار شدن خواهید یافت.


A cookbook from the author of the popular website Nourished Kitchen, featuring over 160 recipes based on the “traditional foods” philosophy of eating, which emphasizes whole grains, dairy, red meat, organ meats, and fermented foods.  

     The traditional foods movement is a fad-free approach to cooking and eating that emphasizes nutrient-dense, real food, and values quality, environment, and community over the convenience of processed, additive-laden products that are the norm on grocery store shelves. 
     Based on the research of Weston A. Price, who studied the diets of indigenous peoples to understand the relationship between nutrition and health, a traditional foods diet avoids processed ingredients, but allows meat, animal fat, and grains. It embraces cultured dairy, such as kefir and yogurt, that contain beneficial bacteria; fermented foods, such as sauerkraut and kombucha, that are rich in probiotics; and organ meats that are packed with vitamins and minerals. It also celebrates locally grown foods. By choosing ingredients from nearby sources, you create a stronger connection to your food, and have a better understanding what you’re eating and how it was produced. 
     In The Nourished Kitchen, Jennifer McGruther guides you through her traditional foods kitchen and offers more than 160 recipes inspired by  the seasons, land, and waters around her. In the morning, fuel up with Eggs Poached in Fiery Tomato Sauce. On a hot summer day, Cucumber Salad with Dill and Kefir is a cooling side dish, and on a chilly fall evening, Barley in Broth with Bacon and Kale offers comfort and warmth. Old-Fashioned Meat Loaf with Gravy makes a hearty family meal, while Chicken in Riesling with Peas can be the centerpiece of an elegant supper. Satisfy your sweet tooth with Maple-Roasted Pears, and quench your thirst with naturally fermented Vanilla Mint Soda. With the benefit of Jennifer’s experience, you can craft a loaf of Whole Wheat and Spelt Sourdough Bread and stock your kitchen with Spiced Sour Pickles with Garlic.
     The Nourished Kitchen not only teaches how to prepare wholesome, nourishing foods, but also encourages a mindful approach cooking and a celebration of old-world culinary traditions that have sustained healthy people for millennia. Whether you’re already a practitioner of the traditional foods lifestyle or simply trying to incorporate more natural, highly nutritious foods into your routine, you will find plenty to savor in The Nourished Kitchen.

دانلود کتاب «آشپزخانه تغذیه شده: دستور العمل های مزرعه به میز برای سبک زندگی غذاهای سنتی شامل آبگوشت استخوان، سبزیجات تخمیر شده، گوشت های علف، چربی های سالم، لبنیات خام و کومبوچا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید