آشپزی

کتاب آشپزی The Meateater Fish and Game: دستور العمل ها و تکنیک ها برای هر شکارچی و ماهی گیر

The Meateater Fish and Game Cookbook: Recipes and Techniques for Every Hunter and Angler

دانلود کتاب The Meateater Fish and Game Cookbook: Recipes and Techniques for Every Hunter and Angler (به فارسی: کتاب آشپزی The Meateater Fish and Game: دستور العمل ها و تکنیک ها برای هر شکارچی و ماهی گیر) نوشته شده توسط «Steven Rinella»


اطلاعات کتاب کتاب آشپزی The Meateater Fish and Game: دستور العمل ها و تکنیک ها برای هر شکارچی و ماهی گیر

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Spiegel & Grau

نویسنده: Steven Rinella

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

تعداد صفحه: 368

حجم فایل: 41.79 مگابایت

کد کتاب: 0399590072 , 9780399590078

توضیحات کتاب کتاب آشپزی The Meateater Fish and Game: دستور العمل ها و تکنیک ها برای هر شکارچی و ماهی گیر

از مجری مجموعه تلویزیونی و پادکست MeatEater، راهنمای قطعی مورد انتظار برای پختن بازی های وحشی، از جمله ماهی و مرغ، با بیش از 100 دستور غذای جدید

“به‌عنوان یک طرفدار گوشت‌خوار که عاشق آشپزی است، می‌توانم به شما بگویم که این کتاب یک کتاب ضروری است.”–اندرو زیمرن

وقتی استیون رینلا از طرفداران برنامه و پادکست  MeatEater ش می شنود، اغلب دستور پخت بیشتری را درخواست می کند. یکی از محترم ترین و محبوب ترین شکارچیان در آمریکا، رینلا همچنین یک آشپز ماهر بازی های وحشی است، و او دستور العمل هایی را در اینجا ارائه می دهد که از غذاهای اصلی مورد علاقه اش تا غذاهای شگفت انگیز و عجیب تر را شامل می شود.

بزرگ. بازیتکنیک‌ها و استراتژی‌هایی برای قصابی و پختن همه شکارهای بزرگ، از گوزن دم سفید گرفته تا گوزن، گراز وحشی، و خرس سیاه، و دستور العمل‌هایی برای همه چیز از ساق پا تا زبان.
بازی کوچک نحوه تهیه پیش‌غذا و غذاهای اصلی با استفاده از گونه‌های معمولی بازی‌های کوچک مانند سنجاب و خرگوش و همچنین خوراکی‌های کمتر شناخته شده در آشپزی مانند مشک و بیور.
پرندگان آبزی نحوه استفاده حداکثری از پرندگان آبی موجود، از پرندگان دلخواه مانند اردک‌های درختی و اردک چوبی گرفته تا پرندگان چالش‌برانگیزتر، مانند غازهای وحشی و اردک‌های غواصی.
پرندگان کوهستانی انواع روش‌های قصابی برای همه پرندگان مرتفع، به‌علاوه دستور العمل‌ها، از جمله روز شکرگزاری وحشی بوقلمون، باقال کبابی، و طعمی تازه از ژالپیو پاپرهای ساخته شده با کبوتر عزادار.
ماهی آب شیرینبهترین روش ها برای تمیز کردن و پختن تقریباً همه انواع ماهی های آب شیرین، از جمله قزل آلا، باس، گربه ماهی، مارماهی، مکنده، پایک شمالی، مارماهی، کپور و ماهی آزاد.
ماهی آب شور روش‌ها و دستور العمل‌های رسیدگی به گونه‌های معمول و نه چندان رایج ماهی‌های آب شور که ماهی‌گیران در همه جا با آن‌ها مواجه می‌شوند، از مین تا باهاما، و از کالیفرنیای جنوبی تا شمال بریتیش کلمبیا.
همه چیز دیگر چگونه از صدف های وحشی، خرچنگ ها، خرچنگ ها، صدف ها، لاک پشت ها، قورباغه های گاو نر، و حتی خیارهای دریایی و تمساح ها غذاهای عالی تهیه کنید.

چه در خارج از منزل آشپزی می کنید چه در آشپزخانه، چه در آتش کمپ یا در گریل، این کتاب آشپزی راهنمای ضروری هم برای تازه کارها و هم برای سرآشپزهای خبره خواهد بود.

“Rinella به سطح بعدی می رود و مقداری دانش آشپزی واقعی را ارائه می دهد تا مطمئن شوید که دوستان و خانواده شما مطمئن هستند. آنچه را روی میز می گذارید حفر می کند.”–Guy Fieri

“[یک] کتاب آشپزی که باید برای کسانی که به دنبال طعم و مزه هستند بخوانند. f the wild.”–Publishers Weekly(بررسی ستاره دار)


From the host of the television series and podcast MeatEater, the long-awaited definitive guide to cooking wild game, including fish and fowl, featuring more than 100 new recipes

“As a MeatEater fan who loves to cook, I can tell you that this book is a must-have.”–Andrew Zimmern

When Steven Rinella hears from fans of his MeatEater show and podcast, it’s often requests for more recipes. One of the most respected and beloved hunters in America, Rinella is also an accomplished wild game cook, and he offers recipes here that range from his takes on favorite staples to more surprising and exotic meals.

Big Game Techniques and strategies for butchering and cooking all big game, from whitetail deer to moose, wild hogs, and black bear, and recipes for everything from shanks to tongue.
Small Game How to prepare appetizers and main courses using common small game species such as squirrels and rabbits as well as lesser-known culinary treats like muskrat and beaver.
Waterfowl How to make the most of available waterfowl, ranging from favorites like mallards and wood ducks to more challenging birds, such as wild geese and diving ducks.
Upland Birds A wide variety of butchering methods for all upland birds, plus recipes, including Thanksgiving wild turkey, grilled grouse, and a fresh take on jalape�o poppers made with mourning dove.
Freshwater Fish Best practices for cleaning and cooking virtually all varieties of freshwater fish, including trout, bass, catfish, walleye, suckers, northern pike, eels, carp, and salmon.
Saltwater Fish Handling methods and recipes for common and not-so-common species of saltwater fish encountered by anglers everywhere, from Maine to the Bahamas, and from Southern California to northern British Columbia.
Everything else How to prepare great meals from wild clams, crabs, crayfish, mussels, snapping turtles, bullfrogs, and even sea cucumbers and alligators.

Whether you’re cooking outdoors or in the kitchen, at the campfire or on the grill, this cookbook will be an indispensable guide for both novices and expert chefs.

“Rinella goes to the next level and offers some real deal culinary know-how to make sure that your friends and family will dig what you put on the table.”–Guy Fieri

“[A] must-read cookbook for those seeking a taste of the wild.”–Publishers Weekly(starred review)

دانلود کتاب «کتاب آشپزی The Meateater Fish and Game: دستور العمل ها و تکنیک ها برای هر شکارچی و ماهی گیر»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید