زیست شناسی

برداشت علوفه: راهنمای شناسایی، برداشت، و آماده سازی گیاهان وحشی خوراکی

The Forager's Harvest: A Guide to Identifying, Harvesting, and Preparing Edible Wild Plants

دانلود کتاب The Forager’s Harvest: A Guide to Identifying, Harvesting, and Preparing Edible Wild Plants (به فارسی: برداشت علوفه: راهنمای شناسایی، برداشت، و آماده سازی گیاهان وحشی خوراکی) نوشته شده توسط «Samuel Thayer»


اطلاعات کتاب برداشت علوفه: راهنمای شناسایی، برداشت، و آماده سازی گیاهان وحشی خوراکی

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Forager’s Harvest Press

نویسنده: Samuel Thayer

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 368

حجم فایل: 73.61 مگابایت

کد کتاب: 0976626608 , 9780976626602

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب برداشت علوفه: راهنمای شناسایی، برداشت، و آماده سازی گیاهان وحشی خوراکی

راهنمای عملی برای همه جنبه های گیاهان وحشی خوراکی: یافتن و شناسایی آنها، فصل های برداشت و روش های جمع آوری و آماده سازی آنها. هر گیاه با جزئیات بسیار مورد بحث قرار می گیرد و با عکس های رنگی عالی همراه است. شامل فهرست، واژه نامه مصور، کتابشناسی، و تقویم برداشت است. راهنمای کامل برای تمام سطوح تجربه.


A practical guide to all aspects of edible wild plants: finding and identifying them, their seasons of harvest, and their methods of collection and preparation. Each plant is discussed in great detail and accompanied by excellent color photographs. Includes an index, illustrated glossary, bibliography, and harvest calendar. The perfect guide for all experience levels.

دانلود کتاب «برداشت علوفه: راهنمای شناسایی، برداشت، و آماده سازی گیاهان وحشی خوراکی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید