دانلود کتاب The Complete Guide to Pressure Canning: Everything You Need to Know to Can Meats, Vegetables, Meals in a Jar, and More (به فارسی: راهنمای کامل کنسرو کردن تحت فشار: هر آنچه که باید برای کنسرو گوشت، سبزیجات، وعده های غذایی در یک شیشه و موارد دیگر بدانید) نوشته شده توسط «Diane Devereaux – The Canning Diva»
اطلاعات کتاب راهنمای کامل کنسرو کردن تحت فشار: هر آنچه که باید برای کنسرو گوشت، سبزیجات، وعده های غذایی در یک شیشه و موارد دیگر بدانید
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Rockridge Press
نویسنده: Diane Devereaux – The Canning Diva
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2018
تعداد صفحه: 382
حجم فایل: 1.91 مگابایت
کد کتاب: 1641520914 , 9781641520911
توضیحات کتاب راهنمای کامل کنسرو کردن تحت فشار: هر آنچه که باید برای کنسرو گوشت، سبزیجات، وعده های غذایی در یک شیشه و موارد دیگر بدانید
راهنمای کامل کنسرو فشاری یک منبع ایمن، عملی و گام به گام برای حفظ غذاهای کم اسیدی است که دوست دارید.
از سوپها و خورشها، تا غذاها در شیشه، تا مواد اصلی آشپزخانه مانند آبگوشت و لوبیا، کنسرو کردن تحت فشار یک صنعت قدیمی است که به شما امکان میدهد با خیال راحت و مقرون به صرفه غذاهایی را که خانوادهتان دوست دارند، حفظ کنید.
نوشته شده توسط The Canning Diva® Diane Devereaux، راهنمای کامل کنسرو فشاری همه چیزهایی را که برای رسیدن به کمال قوطی تحت فشار نیاز دارید، ارائه می دهد. با راهنمای کامل کنسرو تحت فشار، به آسانی کنسرو کردن تحت فشار پی خواهید برد، علم پشت نگهداری ایمن مواد غذایی را درک خواهید کرد و از دستور العمل های خوشمزه برای انبار کردن آشپزخانه و تغذیه خانواده خود لذت خواهید برد.
در صفحات این نقشه راه یکپارچه کنسرو فشاری میتوانید موارد زیر را پیدا کنید:
مروری بر اصول اولیه کنسرو تحت فشار که شامل راهنمایی برای خرید یک کنسرو فشاری و اصول قوطی کنسرو تحت فشار است
بیش از 80 دستور العمل کنسرو فشاری برای: استاک، آبگوشت، سوپ و خورش. گوشت ها از جمله شکار وحشی و ماهی؛ وعده های غذایی در شیشه؛ گوجه فرنگی و سبزیجات؛ لوبیا و حبوبات؛ و بیشتر
نمودارهای کنسرو تحت فشار برای کنسرو کردن ایمن سبزیجات و گوشت که شامل کمیت، عملکرد، اندازه شیشه، زمان پردازش و راهنمای گیج PSI میشود
یک فصل “گروه های اول” که شامل دو دستور العمل تمرین برای کسانی است که تازه به کنسرو کردن فشار وارد می شوند
با راهنمای کامل کنسرو فشاری، خوانندگان در تمام سطوح مهارت یاد میگیرند که با موفقیت غذاهای سالم و مغذی را که همه از آنها لذت خواهند برد، حفظ و سرو کنند.
From soups and stews, to meals-in-a-jar, to kitchen staples like broths and beans, pressure canning is a time-honored craft that allows you to safely and affordably preserve the food your family loves to eat.
Written by The Canning Diva® Diane Devereaux, The Complete Guide to Pressure Canning delivers everything you need to confidently achieve pressure canning perfection. With The Complete Guide to Pressure Canning you will discover the ease of pressure canning, understand the science behind safe food preservation, and enjoy delicious recipes for stocking your kitchen and feeding your family.
In the pages of this all-in-one pressure canning roadmap you’ll find:
An overview of pressure canning basics that includes guidance for buying a pressure canner and pressure canning fundamentals
More than 80 pressure canning recipes for: stocks, broths, soups, and stews; meats including wild game and fish; meals-in-a-jar; tomatoes and vegetables; beans and legumes; and more
Pressure canning charts for safely canning vegetables and meats that include quantity, yield, jar size, processing time, and PSI gauge guidance
A “First Batches” Chapter that includes two practice recipes for those new to pressure canning
With The Complete Guide to Pressure Canning, readers of all skill levels will learn to successfully preserve and serve wholesome, nourishing foods that everyone will enjoy.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.