دانلود کتاب The canning kitchen : 101 simple small batch recipes (به فارسی: آشپزخانه کنسرو: 101 دستور العمل ساده دسته ای کوچک) نوشته شده توسط «Bronee – Amy»
اطلاعات کتاب آشپزخانه کنسرو: 101 دستور العمل ساده دسته ای کوچک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Penguin
نویسنده: Bronee – Amy
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2015
تعداد صفحه: 244
حجم فایل: 23.44 مگابایت
کد کتاب: 0143191314 , 9780143191315
نوبت چاپ: First Edition
توضیحات کتاب آشپزخانه کنسرو: 101 دستور العمل ساده دسته ای کوچک
برداشتی مدرن از یک سنت محبوب
آشپزخانه کنسرو سنت های نگهداری از خانه را با ذائقه آشپز خانه مدرن با 101 دستور غذای ساده و دسته ای کوچک و واضح ترکیب می کند. عکاسی. شیشه ها را با کنسروهای کلاسیک مانند مربای ریواس توت فرنگی و ترشی شوید ترد پر کنید و کلاسیک های جدیدی مانند کره گلابی کارامل نمکی، سس باربیکیو گیلاس بینگ و چاتنی شیرین تایلندی چیلی را کشف کنید. با ایده های تازه برای هر فصل، می خواهید قابلمه کنسرو خود را در تمام طول سال برای تهیه مرباهای خوشمزه، ژله ها، مارمالادها، ترشیجات، خوراکی ها، چاتنی ها، سس های شیرین و خوش طعم، و شیشه هایی از غذاهای دلخواه خانگی نگهداری کنید.
علاوه بر دستور العمل های تمام سال، آشپزخانه کنسرو شامل تمام اصول اولیه ای است که برای شروع به آن نیاز دارید. اعتماد به نفس خود را در مورد کنسرو کردن با پاسخ های مستقیم به سؤالات رایج نگهداری افزایش دهید و در مورد ابزارهای کنسرو مورد نیاز خود که بسیاری از آنها ممکن است قبلاً در آشپزخانه خود داشته باشید مطلع شوید. نکاتی در مورد انتخاب مواد اولیه فصلی و ایده های تازه در مورد نحوه لذت بردن از کنسروهای زیبای خود دریافت کنید. از چک لیست گام به گام استفاده کنید تا هر دسته خوشمزه را با خیال راحت حفظ کنید، و تنها به اندازه کافی شیشه برای لذت بردن در خانه به همراه کمی اضافی برای اشتراک گذاری در اختیار شما قرار می دهد.
The Canning Kitchen blends the traditions of home preserving with the tastes of the modern home cook with 101 simple, small batch recipes and vivid photography. Fill jars with canning classics such as Strawberry Rhubarb Jam and Crunchy Dill Pickles, and discover new classics like Salted Caramel Pear Butter, Bing Cherry Barbecue Sauce, and Sweet Thai Chili Chutney. With fresh ideas for every season, you’ll want to keep your canning pot handy year-round to make delicious jams, jellies, marmalades, pickles, relishes, chutneys, sweet and savory sauces, and jars of homemade pantry favourites.
In addition to year-round recipes, The Canning Kitchen includes all the basics you’ll need to get started. Boost your canning confidence with straight-forward answers to common preserving questions and find out about the canning tools you need, many of which you may already have in your kitchen. Get tips on choosing seasonal ingredients and fresh ideas on how to enjoy your beautiful preserves. Use the step-by-step checklist to safely preserve each delicious batch, leaving you with just enough jars to enjoy at home plus a little extra for sharing.
دانلود کتاب «آشپزخانه کنسرو: 101 دستور العمل ساده دسته ای کوچک»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.