دارو

چای و محصولات چای: شیمی و خواص ارتقاء دهنده سلامتی

Tea and Tea Products: Chemistry and Health-Promoting Properties

دانلود کتاب Tea and Tea Products: Chemistry and Health-Promoting Properties (به فارسی: چای و محصولات چای: شیمی و خواص ارتقاء دهنده سلامتی) نوشته شده توسط «Chi-Tang Ho – Jen-Kun Lin – Fereidoon Shahidi»


اطلاعات کتاب چای و محصولات چای: شیمی و خواص ارتقاء دهنده سلامتی

موضوع اصلی: دارو

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Chi-Tang Ho – Jen-Kun Lin – Fereidoon Shahidi

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 322

حجم فایل: 25.04 مگابایت

کد کتاب: 0849380820 , 9780849380822

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب چای و محصولات چای: شیمی و خواص ارتقاء دهنده سلامتی

در دهه گذشته توجه و پیشرفت قابل توجهی در کشف اثرات مفید چای برای سلامتی، به ویژه اجزای پلی فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن مشاهده شده است. درک علم پشت ادعاها به تولید و بازاریابی چای و محصولات چای کمک می کند. چای و محصولات چای با جمع‌آوری تحقیقات اخیر و ارائه آن در قالبی سازمان‌یافته، درباره ساخت و شیمی چای‌های مختلف از جمله چای سبز، سیاه، Pu-erh، سفید و گابا بحث می‌کند.

این کتاب با تاکید بر چای سیاه و سبز به طور یکسان، مرورها و دیدگاه‌های جامع و به‌روزی را در مورد شیمی اجزای چای و زیست‌شناسی مولکولی کاتچین‌های چای سبز و تافلاوین‌های چای سیاه ارائه می‌کند. آنالیز، مکانیسم‌های تشکیل، و فراهمی زیستی پلی فنول‌های چای را پوشش می‌دهد و فعالیت‌های زیستی چای‌ها از جمله ضد سرطان، ضد التهاب، ضد چاقی و ضد دیابت را مورد بحث قرار می‌دهد.

افزایش آگاهی از مزایای سلامتی فراوان چای باعث افزایش بازار چای آماده و محصولات چای به طور کلی شده است که به رشد خود ادامه خواهند داد. این بازار در حال گسترش به منبعی نیاز دارد که شواهد را ارائه دهد. ویراستاران این جلد بیش از 100 نشریه پژوهشی در زمینه چای دارند و تجربه ویرایش بیش از 50 کتاب را بین آنها دارند. شرکت کنندگان تحت تخصص و راهنمایی های تحریریه خود، فصل هایی را ارائه می دهند که علم پشت ادعای سلامت چای ها را بررسی می کند.


The past decade has seen considerable interest and progress in unraveling the beneficial health effects of tea, particularly its polyphenolic components and its antioxidant activity. Understanding the science behind the claims will help in the production and marketing of teas and tea products. Pulling together recent research and presenting it in an organized format, Tea and Tea Products discusses the manufacturing and chemistry of various teas including green, black, Pu-erh, white, and GABA teas.

Emphasizing black and green teas equally, the book presents comprehensive and up-to-date reviews and perspectives on the chemistry of tea components and the molecular biology of green tea catechins and black tea theaflavins. It covers the analysis, formation mechanisms, and bioavailability of tea polyphenols and discusses bioactivities of teas including anticancer, anti-inflammatory, anti-obesity, and anti diabetes.

Increased awareness of the many health benefits of tea has fueled an increase in the market for ready to drink teas and tea products in general that will continue to grow. This expanding market requires a resource that provides the evidence. The editors of this volume have more than 100 research publications in tea, and experience in editing more than 50 books between them. Under their expertise and editorial guidance, the contributors present chapters that explore the science behind the health claims of teas.

دانلود کتاب «چای و محصولات چای: شیمی و خواص ارتقاء دهنده سلامتی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید