زیست شناسی

آنزیم های غذاهای دریایی: استفاده و تأثیر بر کیفیت غذاهای دریایی پس از برداشت

Seafood Enzymes: Utilization and Influence On Postharvest Seafood Quality

دانلود کتاب Seafood Enzymes: Utilization and Influence On Postharvest Seafood Quality (به فارسی: آنزیم های غذاهای دریایی: استفاده و تأثیر بر کیفیت غذاهای دریایی پس از برداشت) نوشته شده توسط «Norman F. Haard – Benjamin K. Simpson»


اطلاعات کتاب آنزیم های غذاهای دریایی: استفاده و تأثیر بر کیفیت غذاهای دریایی پس از برداشت

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Norman F. Haard – Benjamin K. Simpson

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 689

حجم فایل: 3.48 مگابایت

کد کتاب: 082470326X , 9780824703264

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب آنزیم های غذاهای دریایی: استفاده و تأثیر بر کیفیت غذاهای دریایی پس از برداشت

آنزیم‌ها و گروه‌های آنزیمی خاص را بررسی می‌کند که در سال‌های اخیر مورد مطالعه قرار گرفته‌اند، به بررسی رابطه بین آنزیم‌ها و کیفیت غذاهای دریایی می‌پردازد، کاربرد آنزیم‌ها را به‌عنوان کمک‌کننده پردازش غذاهای دریایی پوشش می‌دهد، و بر بازیابی آنزیم‌های مفید به‌عنوان محصولات جانبی از ضایعات غذاهای دریایی تمرکز می‌کند. جزئیات کنترل فعالیت آنزیمی در محصولات غذایی دریایی.”


“Reviews specific enzymes and enzyme groups studied in recent years, delves into the relationship between enzymes and seafood quality, covers the application of enzymes as seafood processing aids, and focuses on the recovery of useful enzymes as by-products from seafood waste. Details the control of enzyme activity in seafood products.”

دانلود کتاب «آنزیم های غذاهای دریایی: استفاده و تأثیر بر کیفیت غذاهای دریایی پس از برداشت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید