دانلود کتاب Seafood Enzymes: Utilization and Influence On Postharvest Seafood Quality (به فارسی: آنزیم های غذاهای دریایی: استفاده و تأثیر بر کیفیت غذاهای دریایی پس از برداشت) نوشته شده توسط «Norman F. Haard – Benjamin K. Simpson»
اطلاعات کتاب آنزیم های غذاهای دریایی: استفاده و تأثیر بر کیفیت غذاهای دریایی پس از برداشت
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Norman F. Haard – Benjamin K. Simpson
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 689
حجم فایل: 3.48 مگابایت
کد کتاب: 082470326X , 9780824703264
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب آنزیم های غذاهای دریایی: استفاده و تأثیر بر کیفیت غذاهای دریایی پس از برداشت
آنزیمها و گروههای آنزیمی خاص را بررسی میکند که در سالهای اخیر مورد مطالعه قرار گرفتهاند، به بررسی رابطه بین آنزیمها و کیفیت غذاهای دریایی میپردازد، کاربرد آنزیمها را بهعنوان کمککننده پردازش غذاهای دریایی پوشش میدهد، و بر بازیابی آنزیمهای مفید بهعنوان محصولات جانبی از ضایعات غذاهای دریایی تمرکز میکند. جزئیات کنترل فعالیت آنزیمی در محصولات غذایی دریایی.”
دانلود کتاب «آنزیم های غذاهای دریایی: استفاده و تأثیر بر کیفیت غذاهای دریایی پس از برداشت»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.