علم علم

ایمنی گوشت و گوشت فرآوری شده

Safety of Meat and Processed Meat

دانلود کتاب Safety of Meat and Processed Meat (به فارسی: ایمنی گوشت و گوشت فرآوری شده) نوشته شده توسط «Birgit Nørrung – Jens Kirk Andersen – Sava Buncic (auth.) – Fidel Toldrá (eds.)»


اطلاعات کتاب ایمنی گوشت و گوشت فرآوری شده

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer-Verlag New York

نویسنده: Birgit Nørrung – Jens Kirk Andersen – Sava Buncic (auth.) – Fidel Toldrá (eds.)

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 699 / 695

حجم فایل: 9.29 مگابایت

کد کتاب: 0387890262 , 9780387890265

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب ایمنی گوشت و گوشت فرآوری شده

ایمنی گوشت و گوشت فرآوری شده، پیشرفت‌های اخیر در مورد ایمنی را در اختیار خواننده قرار می‌دهد، از کشتارگاه در طول زنجیره پردازش تا محصول نهایی.

برای رسیدن به این هدف، ویرایشگر از پنج رویکرد استفاده می کند. بخش اول به آلاینده‌های بیولوژیکی اصلی مانند میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا، سموم، فساد گوشت و مواد BSE می‌پردازد که می‌توانند در گوشت یا محصولات مشتق شده آن وجود داشته باشند. بخش دوم بر روی فناوری‌های اصلی برای ضدعفونی گوشت مانند کشت‌های فشار بالا یا حفاظت زیستی برای افزایش عمر مفید تمرکز دارد. بخش سوم آلاینده ها و بقایای غیر بیولوژیکی گوشت و فرآورده های گوشتی از جمله PAH، داروهای دامپزشکی و ترکیبات محیطی را ارائه می کند. بخش چهارم روش‌های فعلی برای تشخیص میکروارگانیسم‌های فساد و بیماری‌زا، سموم آن، مواد BSE و GMOs را مورد بحث قرار می‌دهد و بخش آخر به مدل‌های پیش‌بینی‌کننده، ارزیابی ریسک، مقررات ایمنی گوشت و سایر روندهای اخیر در این زمینه می‌پردازد.

این کتاب توسط همکاران برجسته بین المللی از 18 کشور با تجربه و شهرت عالی نوشته شده است. علاوه بر این، پیشرفت‌ها را در رویکردهای مختلف ایمنی گرد هم می‌آورد.

فیدل تولدرا، استاد موسسه آگروکومیکا و فناوری آلیمنتوس (CSIC) در والنسیا، اسپانیا است.


Safety of Meat and Processed Meat provides the reader with the recent developments on safety, from the abattoir along the processing chain to the final product.

To achieve this goal, the editor uses five approaches. The first part deals with the main biological contaminants like pathogen microorganisms, toxins, meat spoilage and BSE material that can be present either in meat or its derived products. The second part focuses on main technologies for meat decontamination like high pressure or bioprotective cultures to extend the shelf life. The third part presents non-biological contaminants and residues in meat and meat products including PAH, veterinary drugs and environmental compounds. The fourth part discusses current methodologies for the detection of spoilage and pathogen microorganisms, its toxins, BSE material and GMOs, and the final part deals with predictive models, risk assessment, regulations on meat safety and other recent trends in the field.

This book is written by distinguished international contributors from 18 countries with excellent experience and reputation. In addition, brings together advances in different safety approaches.

Fidel Toldrá is a Professor at the Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos (CSIC) in Valencia, Spain.

دانلود کتاب «ایمنی گوشت و گوشت فرآوری شده»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید