دانلود کتاب Pulsed Electric Fields in Food Processing (به فارسی: میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Gustavo V. Barbosa-Canovas – Q. Howard Zhang»
اطلاعات کتاب میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی
موضوع اصلی: فیزیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Gustavo V. Barbosa-Canovas – Q. Howard Zhang
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 273
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 9781566767835 , 1566767830
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی
میدانهای الکتریکی پالسی (PEF) یکی از روشهای پردازش غیرحرارتی است که بهعنوان یک تکنیک بالقوه برای استفاده کامل برای پردازش مواد غذایی در سطح صنعتی، توجه قابلتوجهی از سوی دانشمندان، دولت و صنایع غذایی به خود جلب کرده است. PEF چندین مزیت از جمله تغییرات حداقلی در غذاهای تازه، غیر فعال سازی طیف وسیعی از میکروارگانیسم ها و آنزیم ها را ارائه می دهد. همچنین فرصتی را برای توسعه محصولات غذایی جدید ارائه می دهد که از طریق پردازش حرارتی معمولی امکان پذیر نیست. میدان های الکتریکی پالس در پردازش مواد غذایی: جنبه های اساسی و کاربردها تحقیقات گسترده و آخرین پیشرفت ها در این فناوری نوظهور را ارائه می دهد. این جلد در سری فناوری نگهداری مواد غذایی شامل 17 مشارکت توسط گروه های تحقیقاتی پیشرو است که هم جنبه های اساسی و هم جنبه های کاربردی میدان های الکتریکی پالسی را پوشش می دهد. موضوعات شامل جنبههای مهندسی، خواص فیزیکی کلیدی با مقادیر اندازهگیری شده در غذاهای خاص، مطالعات دقیق در مورد غیرفعالسازی میدان الکتریکی پالسی آنزیمها و میکروارگانیسمها، مقایسه با سایر فناوریها برای غیرفعالسازی میکروبی، پایداری قفسه، آنالیز حسی، و مشخصات طعم فرار، و یک صنعتی است. دیدگاهی در مورد پردازش مواد غذایی الکتریکی پالس در رابطه با تضمین ایمنی
دانلود کتاب «میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.