فیزیک

میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی

Pulsed Electric Fields in Food Processing

دانلود کتاب Pulsed Electric Fields in Food Processing (به فارسی: میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Gustavo V. Barbosa-Canovas – Q. Howard Zhang»


اطلاعات کتاب میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی

موضوع اصلی: فیزیک

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Gustavo V. Barbosa-Canovas – Q. Howard Zhang

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 273

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 9781566767835 , 1566767830

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی

میدان‌های الکتریکی پالسی (PEF) یکی از روش‌های پردازش غیرحرارتی است که به‌عنوان یک تکنیک بالقوه برای استفاده کامل برای پردازش مواد غذایی در سطح صنعتی، توجه قابل‌توجهی از سوی دانشمندان، دولت و صنایع غذایی به خود جلب کرده است. PEF چندین مزیت از جمله تغییرات حداقلی در غذاهای تازه، غیر فعال سازی طیف وسیعی از میکروارگانیسم ها و آنزیم ها را ارائه می دهد. همچنین فرصتی را برای توسعه محصولات غذایی جدید ارائه می دهد که از طریق پردازش حرارتی معمولی امکان پذیر نیست. میدان های الکتریکی پالس در پردازش مواد غذایی: جنبه های اساسی و کاربردها تحقیقات گسترده و آخرین پیشرفت ها در این فناوری نوظهور را ارائه می دهد. این جلد در سری فناوری نگهداری مواد غذایی شامل 17 مشارکت توسط گروه های تحقیقاتی پیشرو است که هم جنبه های اساسی و هم جنبه های کاربردی میدان های الکتریکی پالسی را پوشش می دهد. موضوعات شامل جنبه‌های مهندسی، خواص فیزیکی کلیدی با مقادیر اندازه‌گیری شده در غذاهای خاص، مطالعات دقیق در مورد غیرفعال‌سازی میدان الکتریکی پالسی آنزیم‌ها و میکروارگانیسم‌ها، مقایسه با سایر فناوری‌ها برای غیرفعال‌سازی میکروبی، پایداری قفسه، آنالیز حسی، و مشخصات طعم فرار، و یک صنعتی است. دیدگاهی در مورد پردازش مواد غذایی الکتریکی پالس در رابطه با تضمین ایمنی


Pulsed Electric Fields (PEF) is one of the nonthermal processing approaches that is receiving considerable attention by scientists, government and the food industry as a potential technique to be fully adopted to process foods at the industrial level. PEF presents a number of advantages including minimal changes to fresh foods, inactivation of a wide range of microorganisms, and enzymes. It also offers the opportunity to develop new food products not feasible through conventional thermal processing.Pulsed Electric Fields in Food Processing: Fundamental Aspects and Applications presents wide-ranging research and the latest developments in this emerging technology. This volume in the Food Preservation Technology Series includes 17 contributions by leading research groups, covering both fundamental and applied aspects of pulsed electric fields. Topics include engineering aspects, key physical properties with measured values in specific foods, detailed studies on the pulsed electric field inactivation of enzymes and microorganisms, comparisons with other technologies for microbial inactivation, shelf stability, sensory analysis, and volatile flavor profile, and an industrial perspective on pulsed electric food processing in relation to safety assurance.

دانلود کتاب «میدان های الکتریکی پالسی در فرآوری مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.