دانلود کتاب Preserving Italy – Canning, Curing, Infusing, and Bottling Italian Flavors and Traditions (به فارسی: حفظ ایتالیا – کنسرو کردن، پخت، تزریق و بطری کردن طعم ها و سنت های ایتالیایی) نوشته شده توسط «Domenica Marchetti»
اطلاعات کتاب حفظ ایتالیا – کنسرو کردن، پخت، تزریق و بطری کردن طعم ها و سنت های ایتالیایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Houghton Mifflin Harcourt
نویسنده: Domenica Marchetti
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2016
تعداد صفحه: 452
حجم فایل: 10.20 مگابایت
کد کتاب: 0544612353 , 9780544612358
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب حفظ ایتالیا – کنسرو کردن، پخت، تزریق و بطری کردن طعم ها و سنت های ایتالیایی
طعم های ایتالیا را با بیش از 150 دستور غذای کنسروی، ترشی، سس، لیکور، دم کرده و سایر کنسروها جذب کنید.
مفهوم نگهداری نباید به مرباها و ژلههای آمریکایی محدود شود و در این کتاب، نویسنده دومنیکا مارکتی نگاه ما را به طعمها و مواد اولیه جذاب ایتالیا معطوف کرده است. در آنجا، محصولات فراوان و سایر مواد مدیترانهای بهخوبی برای کنسرو کردن، بطریسازی و سایر روشهای نگهداری مناسب است. به آرتیشوهای ترشی شده در روغن زیتون، ژیاردینیرای کلاسیک یا البته سنت اواخر تابستان در تهیه سس گوجه فرنگی فکر کنید. اما در این کتاب از سفرهای حضوری مارچتی به مناطق ایتالیا و همچنین دستور العملهایی که از طریق خانوادهاش تحویل داده شده است، چیزهای بیشتری دریافت میکنیم: فلفلهای ترش و شیرین، مربای زردآلو با سنبله مارسالا، روغن زیتون دم کرده لیمو، و آمارن مادربزرگش، آلبالوهای نگهداری شده در الکل. علاوه بر کنسرو کردن و ترشی کردن، این کتاب همچنین شامل دستور العمل هایی برای تهیه پنیر، پخت گوشت، دم کردن لیکور و حتی چند شیرینی، به علاوه دستور العمل هایی برای غذاهای تمام شده است تا بتوانید در تمام طول سال از هر شیشه ارزشمند لذت ببرید.
The notion of preserving shouldn’t be limited to American jams and jellies, and in this book, author Domenica Marchetti turns our gaze to the ever-alluring flavors and ingredients of Italy. There, abundant produce and other Mediterranean ingredients lend themselves particularly well to canning, bottling, and other preserving methods. Think of marinated artichokes in olive oil, classic giardiniera, or, of course, the late-summer tradition of putting up tomato sauce. But in this book we get so much more, from Marchetti’s in-person travels across the regions of Italy as well as the recipes handed down through her family: sweet and sour peppers, Marsala-spiked apricot jam, lemon-infused olive oil, and her grandmother’s amarene, sour cherries preserved in alcohol. Beyond canning and pickling, the book also includes recipes for making cheese, curing meats, infusing liqueurs, and even a few confections, plus recipes for finished dishes so you can savor each treasured jar all year long.
دانلود کتاب «حفظ ایتالیا – کنسرو کردن، پخت، تزریق و بطری کردن طعم ها و سنت های ایتالیایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.