مهندسی

فناوری تخمیر عملی

Practical Fermentation Technology

دانلود کتاب Practical Fermentation Technology (به فارسی: فناوری تخمیر عملی) نوشته شده توسط «Brian McNeil – Linda Harvey»


اطلاعات کتاب فناوری تخمیر عملی

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley

نویسنده: Brian McNeil – Linda Harvey

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 396

حجم فایل: 23.68 مگابایت

کد کتاب: 0470725281 , 9780470725283

توضیحات کتاب فناوری تخمیر عملی

کتابی کاربردی که با تنظیم زمینه آغاز می شود؛ – تعریف «تخمیر» و کاربردهای احتمالی تخمیرکننده ها، و تعیین محدوده کتاب. سپس به روشی روشمند اقدام به پوشش تجهیزات آزمایشگاه های تخمیر در مقیاس تحقیقاتی، انواع مختلف تخمیرکننده های موجود، موارد استفاده و نحوه عملکرد آنها می کند. پس از تجهیز آزمایشگاه، مسائل محیط تخمیر، سویه‌های حفظ و استراتژی‌های بهبود کرنش، همراه با استفاده از مدل‌سازی ریاضی به عنوان روشی برای پیش‌بینی و کنترل مستند می‌شوند. سوالات گسترده تری مانند افزایش و کاهش مقیاس، نظارت بر فرآیند و ثبت و جمع آوری داده ها قبل از فصل های جداگانه در مورد سیستم های کشت سلولی حیوانی و سیستم های کشت سلولی گیاهی مورد بحث قرار می گیرند. فصل آخر راه پیش رو برای تخمیرها و نحوه استفاده از آنها برای مقاصد غیر تولیدی را مستند می کند. واژه نامه اصطلاحات در پشت کتاب (به همراه فهرست موضوعی) برای ارجاع سریع بسیار ارزشمند خواهد بود. هر فصل توسط مشاوران دانشگاهی که سال ها تجربه در فناوری تخمیر دارند، توسط کارشناسانی از صنعت و دانشگاه نوشته شده است. نویسندگان صنعت از GSK (بریتانیا)، DSM (هلند)، الی لیلی (ایالات متحده آمریکا) و برادلی جیمز (بریتانیا-ایالات متحده آمریکا) هستند.


A hands-on book which begins by setting the context;- defining ‘fermentation’ and the possible uses of fermenters, and setting the scope for the book. It then proceeds in a methodical manner to cover the equipment for research scale fermentation labs, the different types of fermenters available, their uses and modes of operation. Once the lab is equipped, the issues of fermentation media, preservation strains and strain improvement strategies are documented, along with the use of mathematical modelling as a method for prediction and control. Broader questions such as scale-up and scale down, process monitoring and data logging and acquisition are discussed before separate chapters on animal cell culture systems and plant cell culture systems. The final chapter documents the way forward for fermenters and how they can be used for non-manufacturing purposes. A glossary of terms at the back of the book (along with a subject index) will prove invaluable for quick reference.Edited by academic consultants who have years of experience in fermentation technology, each chapter is authored by experts from both industry and academia. Industry authors come from GSK (UK), DSM (Netherlands), Eli Lilly (USA) and Broadley James (UK-USA).

دانلود کتاب «فناوری تخمیر عملی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید