دانلود کتاب Practical Fermentation Technology (به فارسی: فناوری تخمیر عملی) نوشته شده توسط «Brian McNeil – Linda Harvey»
اطلاعات کتاب فناوری تخمیر عملی
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Brian McNeil – Linda Harvey
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 396
حجم فایل: 23.68 مگابایت
کد کتاب: 0470725281 , 9780470725283
توضیحات کتاب فناوری تخمیر عملی
کتابی کاربردی که با تنظیم زمینه آغاز می شود؛ – تعریف «تخمیر» و کاربردهای احتمالی تخمیرکننده ها، و تعیین محدوده کتاب. سپس به روشی روشمند اقدام به پوشش تجهیزات آزمایشگاه های تخمیر در مقیاس تحقیقاتی، انواع مختلف تخمیرکننده های موجود، موارد استفاده و نحوه عملکرد آنها می کند. پس از تجهیز آزمایشگاه، مسائل محیط تخمیر، سویههای حفظ و استراتژیهای بهبود کرنش، همراه با استفاده از مدلسازی ریاضی به عنوان روشی برای پیشبینی و کنترل مستند میشوند. سوالات گسترده تری مانند افزایش و کاهش مقیاس، نظارت بر فرآیند و ثبت و جمع آوری داده ها قبل از فصل های جداگانه در مورد سیستم های کشت سلولی حیوانی و سیستم های کشت سلولی گیاهی مورد بحث قرار می گیرند. فصل آخر راه پیش رو برای تخمیرها و نحوه استفاده از آنها برای مقاصد غیر تولیدی را مستند می کند. واژه نامه اصطلاحات در پشت کتاب (به همراه فهرست موضوعی) برای ارجاع سریع بسیار ارزشمند خواهد بود. هر فصل توسط مشاوران دانشگاهی که سال ها تجربه در فناوری تخمیر دارند، توسط کارشناسانی از صنعت و دانشگاه نوشته شده است. نویسندگان صنعت از GSK (بریتانیا)، DSM (هلند)، الی لیلی (ایالات متحده آمریکا) و برادلی جیمز (بریتانیا-ایالات متحده آمریکا) هستند.
دانلود کتاب «فناوری تخمیر عملی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.