آشپزی

دستور العمل ها و دستورالعمل های معتبر سوسیس لهستانی

Polish Sausages Authentic Recipes And Instructions

دانلود کتاب Polish Sausages Authentic Recipes And Instructions (به فارسی: دستور العمل ها و دستورالعمل های معتبر سوسیس لهستانی) نوشته شده توسط «Stanley Marianski – Adam Marianski – Miroslaw Gebarowski»


اطلاعات کتاب دستور العمل ها و دستورالعمل های معتبر سوسیس لهستانی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Bookmagic LLC

نویسنده: Stanley Marianski – Adam Marianski – Miroslaw Gebarowski

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

حجم فایل: 7.23 مگابایت

کد کتاب: 099045861X , 9780990458616

توضیحات کتاب دستور العمل ها و دستورالعمل های معتبر سوسیس لهستانی

بیشتر کتاب‌های مربوط به تهیه سوسیس پر از دستور العمل‌های با کیفیت ناشناخته هستند، این کتاب متفاوت است. این شامل دستور العمل های دولتی است که به دقت جمع آوری شده است که توسط کارخانه های گوشت لهستانی بین سال های 1950-1990 استفاده می شد. این دستور العمل ها توسط آشپزهای رستوران یا دانشجویان کالج که وب سایت ها را اداره می کنند، نوشته نشده اند، بلکه توسط بهترین متخصصان صنعت علم گوشت کشور نوشته شده اند. دستور العمل های ارائه شده در این کتاب از آن دستورالعمل های دولتی آمده است و قبلا هرگز منتشر نشده بود. اینها دستور العمل ها و فرآیندهای تولید محصولات اصیل است که توسط کارخانه های گوشت لهستانی ساخته شده و به عموم فروخته شده است. بیشتر آن سوسیس ها هنوز در لهستان ساخته و فروخته می شود. قدرت منحصر به فرد کتاب در دستورالعمل های دقیق نهفته است و پس از خواندن کتاب، خوانندگان متوجه می شوند که چگونه انواع سوسیس درست کنند، بهترین گوشت ها را انتخاب کنند و از درمان استفاده کنند، محصولاتی را با دود سرد یا گرم دود کنند، و دستور العمل های خود را بدون دود تهیه کنند. افزودن مواد شیمیایی.


Most books on sausage making are filled with unknown quality recipes, this book is different. It contains carefully compiled government recipes that were used by Polish meat plants between 1950-1990. Those recipes were not written by restaurant cooks or college students running web sites, but by the best professionals in the meat science industry the country had. The recipes presented in this book come from those government manuals and they were never published before. These are recipes and production processes of the authentic products that were made by Polish meat plants and sold to the public. Most of those sausages are still made and sold in Poland. The unique strength of the book lies in those detailed instructions and after reading the book the readers will understand how to make all types of sausages, select the best meats and apply cures, smoke products with cold or hot smoke, and create their own recipes without adding chemicals.

دانلود کتاب «دستور العمل ها و دستورالعمل های معتبر سوسیس لهستانی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید