دانلود کتاب Physical Chemistry of Foods (به فارسی: شیمی فیزیک غذاها) نوشته شده توسط «Pieter Walstra»
اطلاعات کتاب شیمی فیزیک غذاها
موضوع اصلی: فیزیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Marcel Dekker
نویسنده: Pieter Walstra
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 807
حجم کتاب: 13 مگابایت
کد کتاب: 9780824793555 , 0-8247-9355-2
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب شیمی فیزیک غذاها
شیمی فیزیک غذاها با بررسی ساختار و خواص فیزیکی و شیمیایی محلولها، پراکندگیها، جامدات نرم، چربیها و سیستمهای سلولی، اصول فیزیکوشیمیایی واکنشها و تبدیلهایی را که در طول ساخت، جابجایی و ذخیرهسازی مواد غذایی رخ میدهند، شرح میدهد. پوشش از جنبههای ترمودینامیک، پیوندها و نیروهای برهمکنش، و سینتیک واکنش، تا انتقال پدیدهها، پلیمرها، برهمکنشهای کلوئیدی، هستهزایی، انتقال شیشهای و انجماد، و جامدات نرم پیشرفت میکند. این جلد جامع به طور موثر فرآیندهای فیزیکوشیمیایی را که در توسعه محصولات غذایی با آن مواجه می شوند، روشن می کند.
دانلود کتاب «شیمی فیزیک غذاها»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.