دانلود کتاب Physical biochemistry (به فارسی: بیوشیمی فیزیکی) نوشته شده توسط «David Sheehan»
اطلاعات کتاب بیوشیمی فیزیکی
موضوع اصلی: فیزیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: David Sheehan
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 433
حجم کتاب: 16 مگابایت
کد کتاب: 9780470856031 , 0470856033 , 9780470856024 , 9780470030523
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب بیوشیمی فیزیکی
“همانطور که مشاهده خواهد شد، چیز زیادی در اینجا کم نیست. من فکر می کردم که بخش ها به خوبی متعادل هستند، به ندرت در مورد یک موضوع معین زیاد یا خیلی کم … این متنی است که هم معلمان و هم دانش آموزان از آن استقبال می کنند.” بیوشیمی و آموزش بیوشیمی مولکولی (در ویرایش اول)
ویرایش دوم این کتاب درسی موفق اصول اساسی در پشت تکنیک های کلیدی مورد استفاده در آزمایشگاه مدرن بیوشیمی را توضیح می دهد و مزایا و معایب هر تکنیک را توصیف می کند و یکی را با دیگری مقایسه می کند. . این غیر ریاضی، جامع و قابل دسترسی برای دانش آموزانی است که شیمی فیزیک نیستند.
- به روز رسانی اصلی این مقدمه جامع و قابل دسترس برای بیوشیمی فیزیکی.
- شامل دو فصل جدید در مورد پروتئومیکس و بیوانفورماتیک است.
- رویکردهای تجربی را با حداقل ریاضیات و مثال های عملی متعدد معرفی می کند.
- در پایان هر فصل کتابشناسی ارائه می کند.
این متن توسط نویسندهای با سالها تجربه تدریس و تحقیق نوشته شده است، این متن برای دانشجویان بیوشیمی، بیوفیزیک، علوم مولکولی و زیستی و علوم غذایی ضروری است.
The second edition of this successful textbook explains the basic principles behind the key techniques currently used in the modern biochemical laboratory and describes the pros and cons of each technique and compares one to another. It is non-mathematical, comprehensive and approachable for students who are not physical chemists.
- A major update of this comprehensive, accessible introduction to physical biochemistry.
- Includes two new chapters on proteomics and bioinformatics.
- Introduces experimental approaches with a minimum of mathematics and numerous practical examples.
- Provides a bibliography at the end of each chapter.
Written by an author with many years teaching and research experience, this text is a must-have for students of biochemistry, biophysics, molecular and life sciences and food science.