فیزیک

کاربردهای آبگیری اسمزی و اشباع خلاء در مواد غذایی

Osmotic Dehydration and Vacuum Impregnation Applications in Food

دانلود کتاب Osmotic Dehydration and Vacuum Impregnation Applications in Food (به فارسی: کاربردهای آبگیری اسمزی و اشباع خلاء در مواد غذایی) نوشته شده توسط «Pedro Fito – Amparo Chiralt – Jose Manuel Barat – Walter E. L. Spiess – Diana Behsnilian»


اطلاعات کتاب کاربردهای آبگیری اسمزی و اشباع خلاء در مواد غذایی

موضوع اصلی: فیزیک

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Pedro Fito – Amparo Chiralt – Jose Manuel Barat – Walter E. L. Spiess – Diana Behsnilian

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 247

حجم کتاب: 13 مگابایت

کد کتاب: 9781587160431 , 1587160439

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کاربردهای آبگیری اسمزی و اشباع خلاء در مواد غذایی

این جلد در سری فناوری نگهداری مواد غذایی، آخرین پیشرفت‌ها را در کاربرد دو عملیات جامد-مایع، آبگیری اسمزی (OD) و اشباع خلاء (VI)، در صنایع غذایی ارائه می‌کند. یک گروه بین المللی از کارشناسان در مورد بهبود فرآیندهای اسمزی در فشار اتمسفر برای میوه ها و سبزیجات، کاربردهای فعلی اشباع خلاء و فرآیندهای آبگیری اسمزی و اهمیت صنعتی آنها برای میوه ها و سبزیجات، و کاربردهای تصفیه جو و نمک خلاء برای پنیر، ماهی گزارش می دهند. و فرآیندهای گوشتی


This volume in the Food Preservation Technology Series presents the latest developments in the application of two solid-liquid operations, Osmotic Dehydration (OD) and Vacuum Impregnation (VI), to the food industry. An international group of experts report on the improvement of osmotic processes at atmospheric pressure for fruits and vegetables, current applications of vacuum impregnation and osmotic dehydration processes and their industrial significance for fruits and vegetables, and applications of atmospheric and vacuum salting treatments for cheese, fish, and meat processes.

دانلود کتاب «کاربردهای آبگیری اسمزی و اشباع خلاء در مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.