دانلود کتاب Osmotic Dehydration and Vacuum Impregnation Applications in Food (به فارسی: کاربردهای آبگیری اسمزی و اشباع خلاء در مواد غذایی) نوشته شده توسط «Pedro Fito – Amparo Chiralt – Jose Manuel Barat – Walter E. L. Spiess – Diana Behsnilian»
اطلاعات کتاب کاربردهای آبگیری اسمزی و اشباع خلاء در مواد غذایی
موضوع اصلی: فیزیک
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Pedro Fito – Amparo Chiralt – Jose Manuel Barat – Walter E. L. Spiess – Diana Behsnilian
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 247
حجم کتاب: 13 مگابایت
کد کتاب: 9781587160431 , 1587160439
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کاربردهای آبگیری اسمزی و اشباع خلاء در مواد غذایی
این جلد در سری فناوری نگهداری مواد غذایی، آخرین پیشرفتها را در کاربرد دو عملیات جامد-مایع، آبگیری اسمزی (OD) و اشباع خلاء (VI)، در صنایع غذایی ارائه میکند. یک گروه بین المللی از کارشناسان در مورد بهبود فرآیندهای اسمزی در فشار اتمسفر برای میوه ها و سبزیجات، کاربردهای فعلی اشباع خلاء و فرآیندهای آبگیری اسمزی و اهمیت صنعتی آنها برای میوه ها و سبزیجات، و کاربردهای تصفیه جو و نمک خلاء برای پنیر، ماهی گزارش می دهند. و فرآیندهای گوشتی
دانلود کتاب «کاربردهای آبگیری اسمزی و اشباع خلاء در مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.