دانلود کتاب My Paris Kitchen: Recipes and Stories (به فارسی: آشپزخانه پاریس من: دستور غذاها و داستان ها) نوشته شده توسط «David Lebovitz»
اطلاعات کتاب آشپزخانه پاریس من: دستور غذاها و داستان ها
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Ten Speed Press
نویسنده: David Lebovitz
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 352
حجم فایل: 34.88 مگابایت
کد کتاب: 1607742675 , 9781607742678
توضیحات کتاب آشپزخانه پاریس من: دستور غذاها و داستان ها
مجموعه ای از داستان ها و 100 دستور غذای شیرین و خوش طعم الهام گرفته از فرانسوی از دیوید لبوویتز، وبلاگ نویس محبوب مواد غذایی، که منعکس کننده شیوه غذا خوردن امروز پاریسی ها است و شامل عکاسی سرسبز در اطراف پاریس و در آشپزخانه پاریس دیوید است.
br> ده سال از زمانی که دیوید لبوویتز ارزشمندترین کتابهای آشپزی، یک ماهیتابه چدنی فرسوده، و لپتاپ خود را جمع کرد و به پاریس نقل مکان کرد، میگذرد. در آن زمان، فرهنگ آشپزی فرانسه تغییر کرده است، زیرا نسل جدیدی از سرآشپزها و آشپزهای خانگی – به ویژه در پاریس – مواد و تکنیک هایی را از سراسر جهان در غذاهای سنتی فرانسوی ترکیب می کند.
در My Paris Kitchen، دیوید کلاسیکها را بازسازی میکند، غذاهای کمتر شناختهشده را معرفی میکند و 100 دستور غذای شیرین و خوش طعم را ارائه میکند که نشاندهنده نحوه غذا خوردن امروزیهای پاریسی است. سوپ à l’oignon، Cassoulet، Coq au vin، و Croque-monsieur، و همچنین گوشت خوک به سبک کباب دودی، تاجین ساقه بره، گل کلم برشته شده با Dukkah، سرخ کرده نمک ماهی با سس تارتار، و سالاد توت گندم را خواهید یافت. با رادیچیو، سبزیجات ریشه دار و انار. و البته، دسر هم وجود دارد: کیک شکلاتی گرم با سس کارامل کره شور، کوکی های چربی اردک، پوند کیک برگ بو با لعاب پرتقال، چیزکیک فرانسوی… و این لیست ادامه دارد. دیوید همچنین داستانهایی را به اشتراک میگذارد که با شوخ طبعی و شوخ طبعی خود بیان میشود، و عکاسی سرسبز در اطراف پاریس و در آشپزخانه دیوید، عجیب و غریب، آزمایشها، زیبایی و لذت زندگی در پایتخت آشپزی جهان را نشان میدهد.
It’s been ten years since David Lebovitz packed up his most treasured cookbooks, a well-worn cast-iron skillet, and his laptop and moved to Paris. In that time, the culinary culture of France has shifted as a new generation of chefs and home cooks—most notably in Paris—incorporates ingredients and techniques from around the world into traditional French dishes.
In My Paris Kitchen, David remasters the classics, introduces lesser-known fare, and presents 100 sweet and savory recipes that reflect the way modern Parisians eat today. You’ll find Soupe à l’oignon, Cassoulet, Coq au vin, and Croque-monsieur, as well as Smoky barbecue-style pork, Lamb shank tagine, Dukkah-roasted cauliflower, Salt cod fritters with tartar sauce, and Wheat berry salad with radicchio, root vegetables, and pomegranate. And of course, there’s dessert: Warm chocolate cake with salted butter caramel sauce, Duck fat cookies, Bay leaf poundcake with orange glaze, French cheesecake…and the list goes on. David also shares stories told with his trademark wit and humor, and lush photography taken on location around Paris and in David’s kitchen reveals the quirks, trials, beauty, and joys of life in the culinary capital of the world.
دانلود کتاب «آشپزخانه پاریس من: دستور غذاها و داستان ها»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.