دانلود کتاب Microorganisms in Foods 7: Microbiological Testing in Food Safety Management (به فارسی: میکروارگانیسم ها در غذاها 7: تست میکروبیولوژیکی در مدیریت ایمنی مواد غذایی) نوشته شده توسط «International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF)»
اطلاعات کتاب میکروارگانیسم ها در غذاها 7: تست میکروبیولوژیکی در مدیریت ایمنی مواد غذایی
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer International Publishing
نویسنده: International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2018
تعداد صفحه: 487
حجم فایل: 9.47 مگابایت
کد کتاب: 3319684604 , 9783319684604
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب میکروارگانیسم ها در غذاها 7: تست میکروبیولوژیکی در مدیریت ایمنی مواد غذایی
ویرایش دوم Microorganisms in Foods 7: Microbiological Testing in Food Safety Management اطلاعات مربوط به نقش تست میکروبیولوژیکی در سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی مدرن را به روز می کند و گسترش می دهد. پس از کمک به خواننده در درک مفاهیم آماری اغلب گیجکننده زیربنای نمونهبرداری میکروبیولوژیکی، ویرایش دوم بررسی میکند که چگونه ارزیابی ریسک و مدیریت ریسک میتواند برای تعیین اهدافی مانند “سطوح قابل تحمل خطر”، سطوح مناسب حفاظت، اهداف ایمنی مواد غذایی یا عملکرد استفاده شود. اهداف استفاده در کنترل بیماری های ناشی از غذا
دستورالعملهایی برای ایجاد سیستمهای مدیریت مؤثر برای کنترل خطرات خاص در غذاها نیز مورد توجه قرار گرفته است، از جمله نمونههای جدید برای پاتوژنها و ارگانیسمهای شاخص در شیرخشک پودری نوزاد، Listeria monocytogenes در گوشتهای خشک، انتروهموراژیک اشریشیا کلی در سبزیجات سبز برگ، ویروس ها در صدف و Cآمپیلوباکتردر طیور. علاوه بر این، فصل جدیدی در مورد کاربرد مفهوم نمونهگیری در روشهای میکروبیولوژیکی، فصول گستردهای که کنترل فرآیند آماری، نمونهگیری تحقیقاتی، نمونهبرداری محیطی و طرحهای نمونهگیری جایگزین را پوشش میدهد.
نقشهای مربوطه صنعت و دولت نیز مورد بررسی قرار میگیرند، و تشخیص میدهند که از طریق اقدامات جمعی آنها است که سیستمهای ایمنی مواد غذایی مؤثر توسعه و تأیید میشوند. درک این سیستمها و مفاهیم میتواند به کشورها کمک کند تا تعیین کنند که آیا غذاهای وارداتی با سطح حفاظتی برابر تولید شدهاند یا خیر.
میکروارگانیسمها در غذاها 7 برای هر کسی که از آزمایشهای میکروبیولوژیکی یا تعیین معیارهای میکروبیولوژیکی استفاده میکند، چه برای بازرسی و کنترل مواد غذایی دولتی در نظر گرفته شده است. ، یا کاربردهای صنعتی همچنین برای کسانی در نظر گرفته شده است که موثرترین استفاده از آزمایش میکروبیولوژیکی را در زنجیره تامین مواد غذایی شناسایی می کنند. برای دانشجویان علوم و فناوری مواد غذایی، این کتاب انبوهی از اطلاعات را در مورد اصول مدیریت ایمنی مواد غذایی که توسط دولت و صنعت استفاده می شود، با مراجع بسیاری برای مطالعه بیشتر فراهم می کند.
این اطلاعات توسط کمیسیون بین المللی مشخصات میکروبیولوژیکی تهیه شده است. برای غذاها (ICMSF). ICMSF در پاسخ به نیاز به تصمیمات قابل قبول و معتبر بین المللی در مورد محدودیت های میکروبیولوژیکی مواد غذایی در تجارت بین المللی تشکیل شد. عضویت فعلی متشکل از پانزده میکروبیولوژیست مواد غذایی از دوازده کشور است که از دولت، دانشگاه ها، و صنایع فرآوری مواد غذایی و صنایع مرتبط به آن بر می گردند.
The second edition of Microorganisms in Foods 7: Microbiological Testing in Food Safety Management updates and expands on information on the role of microbiological testing in modern food safety management systems. After helping the reader understand the often confusing statistical concepts underlying microbiological sampling, the second edition explores how risk assessment and risk management can be used to establish goals such as a “tolerable levels of risk,” Appropriate Levels of Protection, Food Safety Objectives or Performance Objectives for use in controlling foodborne illness.
Guidelines for establishing effective management systems for control of specific hazards in foods are also addressed, including new examples for pathogens and indicator organisms in powdered infant formula, Listeria monocytogenes in deli-meats, enterohemorrhagic Escherichia coli in leafy green vegetables, viruses in oysters and Campylobacter in poultry. In addition, a new chapter on application of sampling concept to microbiological methods, expanded chapters covering statistical process control, investigational sampling, environmental sampling, and alternative sampling schemes.
The respective roles of industry and government are also explored, recognizing that it is through their collective actions that effective food safety systems are developed and verified. Understanding these systems and concepts can help countries determine whether imported foods were produced with an equivalent level of protection.
Microorganisms in Foods 7 is intended for anyone using microbiological testing or setting microbiological criteria, whether for governmental food inspection and control, or industrial applications. It is also intended for those identifying the most effective use of microbiological testing in the food supply chain. For students in food science and technology, this book provides a wealth of information on food safety management principles used by government and industry, with many references for further study.
The information was prepared by the International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF). The ICMSF was formed in response to the need for internationally acceptable and authoritative decisions on microbiological limits for foods in international commerce. The current membership consists of fifteen food microbiologists from twelve countries, drawn from government, universities, and food processing and related industries.
دانلود کتاب «میکروارگانیسم ها در غذاها 7: تست میکروبیولوژیکی در مدیریت ایمنی مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.