دانلود کتاب Liquid Intelligence: The Art and Science of the Perfect Cocktail (به فارسی: هوش مایع: هنر و علم کوکتل عالی) نوشته شده توسط «Dave Arnold»
اطلاعات کتاب هوش مایع: هنر و علم کوکتل عالی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: W. W. Norton & Company
نویسنده: Dave Arnold
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 416
حجم فایل: 6.14 مگابایت
کد کتاب: 0393245853 , 9780393245851
نوبت چاپ: First edition
توضیحات کتاب هوش مایع: هنر و علم کوکتل عالی
در دنیای دیو آرنولد، شکل یک مکعب یخ، قندها و اسیدهای موجود در سیب، و حبابهای موجود در یک بطری شامپاین، همه موادی هستند که باید اندازهگیری، آزمایش و اصلاح شوند. با هوش مایع، نیروی خلاق در Booker & Dax، بار با فناوری پیشرفته شهر نیویورک، خوانندگان را پشت پیشخوان و به آزمایشگاه می آورد. در آنجا، آرنولد و همکارانش دما، کربنات، غلظت قند و اسیدیته را در جستجوی راههایی برای تقویت کوکتلهای کلاسیک و ابداع کوکتلهای جدیدی که انتظارات شما را در مورد ظاهر و طعم یک نوشیدنی متحول میکند، بررسی میکنند.
سالها. آزمایشها و مطالعههای دقیق – تلاشهای ناموفق و راهحلهای الهامبخش – دستور العملها و تکنیکهای موجود در این صفحات را به دست آوردهاند. با بیش از 120 دستور غذا و نزدیک به 450 عکس رنگی، هوش مایع با ساده شروع می شود – نحوه شکل گیری یخ و نحوه ساختن مکعب های شفاف در فریزر خود – و سپس به تکنیک های پیشرفته مانند شفاف سازی ابرها تبدیل می شود. آب لیموترش با آنزیم ها، نکات کاربردی برای تهیه نوشیدنی توسط پارچ، درست کردن نوشابه های خانگی و ساخت یک نوار تخصصی در خانه شما دقیقاً همان چیزی است که علاقه مندان به نوشیدنی باید بدانند. برای طرفدارانی که به دنبال پیشرفت هستند، فصلهایی در مورد نیتروژن مایع، شستشوی کیتوزان/ژلان، و کاربردهای سانتریفیوژ، مرزهای صنایع دستی کوکتل سنتی را گسترش میدهند.
چه در جستجوی نوشیدنیهای شگفتانگیز باشید و چه نوشیدنیهای شگفتانگیز. سفری بی نظیر به نسل بعدی کوکتل سازی، هوش مایع استاندارد نهایی است. رویکردی انقلابی برای ساخت نوشیدنیهایی با ظاهری بهتر و با طعم بهتر.
برنده جایزه جیمز ریش 2015 برای بهترین کتاب نوشیدنی و جایزه IACP جین گریگسون در سال 2015.
In Dave Arnold’s world, the shape of an ice cube, the sugars and acids in an apple, and the bubbles in a bottle of champagne are all ingredients to be measured, tested, and tweaked. With Liquid Intelligence, the creative force at work in Booker & Dax, New York City’s high-tech bar, brings readers behind the counter and into the lab. There, Arnold and his collaborators investigate temperature, carbonation, sugar concentration, and acidity in search of ways to enhance classic cocktails and invent new ones that revolutionize your expectations about what a drink can look and taste like.
Years of rigorous experimentation and study – botched attempts and inspired solutions – have yielded the recipes and techniques found in these pages. Featuring more than 120 recipes and nearly 450 colour photographs, Liquid Intelligence begins with the simple – how ice forms and how to make crystal-clear cubes in your own freezer – and then progresses into advanced techniques like clarifying cloudy lime juice with enzymes, Practical tips for preparing drinks by the pitcher, making homemade sodas, and building a specialized bar in your own home are exactly what drink enthusiasts need to know. For devotees seeking the cutting edge, chapters on liquid nitrogen, chitosan/gellan washing, and the applications of a centrifuge expand the boundaries of traditional cocktail craft.
Whether you’re in search of astounding drinks or a one-of-a-kind journey into the next generation of cocktail making, Liquid Intelligence is the ultimate standard. A revolutionary approach to making better-looking, better-tasting drinks.
Winner of the 2015 James Beard Award for Best Beverage Book and the 2015 IACP Jane Grigson Award.
دانلود کتاب «هوش مایع: هنر و علم کوکتل عالی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.