دانلود کتاب Improving Traceability in Food Processing (به فارسی: بهبود قابلیت ردیابی در فرآوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «I. Smith – A. Furness»
اطلاعات کتاب بهبود قابلیت ردیابی در فرآوری مواد غذایی
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Woodhead Publishing
نویسنده: I. Smith – A. Furness
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 616 / 271
حجم فایل: 1.78 مگابایت
کد کتاب: 1855739593 , 9781855739598
توضیحات کتاب بهبود قابلیت ردیابی در فرآوری مواد غذایی
با توجه به قوانین اخیر و تعدادی از حوادث ایمنی مواد غذایی، ردیابی محصولات غذایی از مصرف کننده تا ابتدای زنجیره تامین هرگز به این اندازه مهم نبوده است. این کتاب مهم اجزای کلیدی سیستمهای ردیابی و چگونگی مدیریت مؤثر آنها توسط تولیدکنندگان مواد غذایی را تشریح میکند. پس از فصل مقدماتی در مورد ماهیت سیستمهای ردیابی، بخش اول کتاب نقش سیستمهای ردیابی را نه تنها در تضمین ایمنی مواد غذایی، بلکه در بهینهسازی آن بررسی میکند. عملکرد تجاری بخش دوم به راههای ساخت سیستمهای ردیابی، با فصلهایی در مورد مدلسازی، شناسایی و رفع تنگناها در سیستمهای ردیابی، از جمله اطلاعات فرآیند و ردیابی اندازهگیریهای تحلیلی میپردازد. بخش سوم فناوریهای کلیدی ردیابی مانند نشانگرهای DNA، برچسبگذاری الکترونیکی حیوانات مزرعه، روشهای ذخیره و انتقال دادههای قابلیت ردیابی و طیف وسیعی از فناوریهای حامل داده را بررسی میکند. بهبود قابلیت ردیابی در پردازش و توزیع مواد غذایی یک مرجع مهم برای کارکنان QA در صنایع غذایی است. در برآوردن الزامات نظارتی و بهبود ایمنی و کیفیت محصولات غذایی.سیستمهای ردیابی و نحوه مدیریت موثر تولیدکنندگان مواد غذایی توسط دو متخصص برجسته در این زمینه را شرح میدهد.
دانلود کتاب «بهبود قابلیت ردیابی در فرآوری مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.