اقتصاد

بهبود قابلیت ردیابی در فرآوری مواد غذایی

Improving Traceability in Food Processing

دانلود کتاب Improving Traceability in Food Processing (به فارسی: بهبود قابلیت ردیابی در فرآوری مواد غذایی) نوشته شده توسط «I. Smith – A. Furness»


اطلاعات کتاب بهبود قابلیت ردیابی در فرآوری مواد غذایی

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Publishing

نویسنده: I. Smith – A. Furness

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 616 / 271

حجم فایل: 1.78 مگابایت

کد کتاب: 1855739593 , 9781855739598

توضیحات کتاب بهبود قابلیت ردیابی در فرآوری مواد غذایی

با توجه به قوانین اخیر و تعدادی از حوادث ایمنی مواد غذایی، ردیابی محصولات غذایی از مصرف کننده تا ابتدای زنجیره تامین هرگز به این اندازه مهم نبوده است. این کتاب مهم اجزای کلیدی سیستم‌های ردیابی و چگونگی مدیریت مؤثر آن‌ها توسط تولیدکنندگان مواد غذایی را تشریح می‌کند. پس از فصل مقدماتی در مورد ماهیت سیستم‌های ردیابی، بخش اول کتاب نقش سیستم‌های ردیابی را نه تنها در تضمین ایمنی مواد غذایی، بلکه در بهینه‌سازی آن بررسی می‌کند. عملکرد تجاری بخش دوم به راه‌های ساخت سیستم‌های ردیابی، با فصل‌هایی در مورد مدل‌سازی، شناسایی و رفع تنگناها در سیستم‌های ردیابی، از جمله اطلاعات فرآیند و ردیابی اندازه‌گیری‌های تحلیلی می‌پردازد. بخش سوم فناوری‌های کلیدی ردیابی مانند نشانگرهای DNA، برچسب‌گذاری الکترونیکی حیوانات مزرعه، روش‌های ذخیره و انتقال داده‌های قابلیت ردیابی و طیف وسیعی از فناوری‌های حامل داده را بررسی می‌کند. بهبود قابلیت ردیابی در پردازش و توزیع مواد غذایی یک مرجع مهم برای کارکنان QA در صنایع غذایی است. در برآوردن الزامات نظارتی و بهبود ایمنی و کیفیت محصولات غذایی.سیستم‌های ردیابی و نحوه مدیریت موثر تولیدکنندگان مواد غذایی توسط دو متخصص برجسته در این زمینه را شرح می‌دهد.


In the light of recent legislation and a number of food safety incidents, traceability of food products back from the consumer to the very beginning of the supply chain has never been so important. This important book describes key components of traceability systems and how food manufacturers can manage them effectively.After an introductory chapter on the nature of traceability systems, the first part of the book reviews the role of traceability systems not only in ensuring food safety but in optimising business performance. Part two looks at ways of building traceability systems, with chapters on modelling, identifying and resolving bottlenecks in traceability systems, including process information and tracing analytical measurements. Part three reviews key traceability technologies such as DNA markers, electronic tagging of farm animals, ways of storing and transmitting traceability data and the range of data carrier technologies.Improving traceability in food processing and distribution is an important reference for QA staff in the food industry in meeting regulatory requirements and improving the safety and quality of food products.Describes traceability systems and how food manufacturers can manage them effectivelyEdited by two leading experts in the field

دانلود کتاب «بهبود قابلیت ردیابی در فرآوری مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید