گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

راهنمای تجزیه و تحلیل گوشت های فرآوری شده و طیور

Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis

دانلود کتاب Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis (به فارسی: راهنمای تجزیه و تحلیل گوشت های فرآوری شده و طیور) نوشته شده توسط «Leo M.L. Nollet – Fidel Toldra»


اطلاعات کتاب راهنمای تجزیه و تحلیل گوشت های فرآوری شده و طیور

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Leo M.L. Nollet – Fidel Toldra

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 760 / 782

حجم فایل: 6.01 مگابایت

کد کتاب: 1420045334 , 9781420045338

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب راهنمای تجزیه و تحلیل گوشت های فرآوری شده و طیور

غذاهای عضلانی شامل طیف گسترده ای از گوشت های فرآوری شده و مرغ است و بنابراین درصد مهمی از کل مصرف مواد غذایی در سراسر جهان را تشکیل می دهند. حجم زیاد محصولات و تنوع فرآیندهای موجود، تجزیه و تحلیل آنها را مشکل ساز می کند. با ویرایش مشترک فیدل تولدرا – دریافت کننده جایزه پژوهشی برجسته در سال 2010 از انجمن علوم گوشت آمریکا با کمک های فصلی از بیش از 45 متخصص معتبر بین المللی، کتاب راهنمای تجزیه و تحلیل گوشت های فرآوری شده و طیور طیف وسیعی از تکنیک ها و روش های تجزیه و تحلیل را برای مشتقات حیوانی ترسیم می کند. محصولات در یک منبع مناسب این کتاب بر تجزیه و تحلیل مواد مغذی تحت تأثیر فرآوری تمرکز دارد و بررسی همه جانبه ای از کیفیت تغذیه محصولات گوشتی و طیور ارائه می دهد. تکنیک‌های ضروری برای کنترل و ارزیابی کیفیت فرآوری گوشت را تحت راهنمایی‌های سرمقاله کارشناسان آنالیز مواد غذایی مشهور جهان، Leo M.L. Nollet و Fidel Toldr؟، این کتاب تجزیه و تحلیل کیفیت فناوری، مانند حسگرهای فیزیکی و تکنیک‌های پیگیری فرآیند و تجزیه و تحلیل رطوبت و فعالیت آب را توضیح می‌دهد. همچنین به حوزه‌های درمان کلیدی مانند: مواد افزودنی مانند مواد نگهدارنده و رنگ‌ها، روش‌های اندازه‌گیری ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گوشت، تشخیص فساد ابزارهای تحلیلی برای یافتن باقی‌مانده‌های شیمیایی، پاتوژن‌ها، و سموم، روش‌های تعیین واکنش‌های بیوشیمیایی، از جمله اکسیداسیون، پروتئولیزیس جامع، بحث می‌کند. به انواع محصولات، فرآیندها و درمان های مربوط به تهیه گوشت از جمله پخت و خشک کردن، تخمیر، پخت و پز و دود کردن می پردازد. همچنین کیفیت فنی، تغذیه‌ای و حسی و همچنین جنبه‌های ایمنی این فرآیندها و سایر فرآیندها را به دقت تجزیه و تحلیل می‌کند. با بخشی که کاملاً به نگرانی‌های ایمنی مبرم مربوط به فرآوری گوشت اختصاص دارد، این یک راهنمای ضروری و آماده برای کسانی است که درگیر پردازش غذاهای ماهیچه‌ای در دانشگاه و صنعت هستند.


Muscle foods include a wide range of processed meats and poultry, and therefore represent an important percentage of total worldwide food consumption. The sheer volume of products and the variety of processes available makes analyzing them problematic. Co-Edited by Fidel Toldra – Recipient of the 2010 Distinguished Research Award from the American Meat Science Association With chapter contributions from more than 45 internationally reputable experts, Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis delineates the gamut of analysis techniques and methodologies for animal-derived products in one convenient resource. This book focuses on the analysis of nutrients affected by processing and provides an all-inclusive examination of the nutritional qualities of meat products and poultry. Describes Essential Techniques for Meat Processing Control and Evaluation of QualityUnder the editorial guidance of world-renowned food analysis experts Leo M.L. Nollet and Fidel Toldr?, this book describes the analysis of technological quality, such as physical sensors and techniques to follow up the process and the analysis of moisture and water activity. It also addresses key treatment areas such as: Additives such as preservatives and colorants Methods to measure meat’s antioxidant capacity Spoilage detection Analytical tools for finding chemical residues, pathogens, and toxins Discusses Determination Methods of Biochemical Reactions, Including Oxidation, Proteolysis, and LipolysisThis comprehensive reference addresses a variety of products, processes, and treatments related to meat preparation including curing and dry-curing, fermentation, cooking, and smoking. It also acutely analyzes the technological, nutritional, and sensory quality as well as the safety aspects of these and other processes. With a section entirely devoted to pressing safety concerns related to meat processing, this is an essential, ready-to-implement guide for those involved with the processing of muscle foods in both academia and industry.

دانلود کتاب «راهنمای تجزیه و تحلیل گوشت های فرآوری شده و طیور»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید