دانلود کتاب Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis (به فارسی: راهنمای تجزیه و تحلیل گوشت های فرآوری شده و طیور) نوشته شده توسط «Leo M.L. Nollet – Fidel Toldra»
اطلاعات کتاب راهنمای تجزیه و تحلیل گوشت های فرآوری شده و طیور
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Leo M.L. Nollet – Fidel Toldra
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 760 / 782
حجم فایل: 6.01 مگابایت
کد کتاب: 1420045334 , 9781420045338
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب راهنمای تجزیه و تحلیل گوشت های فرآوری شده و طیور
غذاهای عضلانی شامل طیف گسترده ای از گوشت های فرآوری شده و مرغ است و بنابراین درصد مهمی از کل مصرف مواد غذایی در سراسر جهان را تشکیل می دهند. حجم زیاد محصولات و تنوع فرآیندهای موجود، تجزیه و تحلیل آنها را مشکل ساز می کند. با ویرایش مشترک فیدل تولدرا – دریافت کننده جایزه پژوهشی برجسته در سال 2010 از انجمن علوم گوشت آمریکا با کمک های فصلی از بیش از 45 متخصص معتبر بین المللی، کتاب راهنمای تجزیه و تحلیل گوشت های فرآوری شده و طیور طیف وسیعی از تکنیک ها و روش های تجزیه و تحلیل را برای مشتقات حیوانی ترسیم می کند. محصولات در یک منبع مناسب این کتاب بر تجزیه و تحلیل مواد مغذی تحت تأثیر فرآوری تمرکز دارد و بررسی همه جانبه ای از کیفیت تغذیه محصولات گوشتی و طیور ارائه می دهد. تکنیکهای ضروری برای کنترل و ارزیابی کیفیت فرآوری گوشت را تحت راهنماییهای سرمقاله کارشناسان آنالیز مواد غذایی مشهور جهان، Leo M.L. Nollet و Fidel Toldr؟، این کتاب تجزیه و تحلیل کیفیت فناوری، مانند حسگرهای فیزیکی و تکنیکهای پیگیری فرآیند و تجزیه و تحلیل رطوبت و فعالیت آب را توضیح میدهد. همچنین به حوزههای درمان کلیدی مانند: مواد افزودنی مانند مواد نگهدارنده و رنگها، روشهای اندازهگیری ظرفیت آنتیاکسیدانی گوشت، تشخیص فساد ابزارهای تحلیلی برای یافتن باقیماندههای شیمیایی، پاتوژنها، و سموم، روشهای تعیین واکنشهای بیوشیمیایی، از جمله اکسیداسیون، پروتئولیزیس جامع، بحث میکند. به انواع محصولات، فرآیندها و درمان های مربوط به تهیه گوشت از جمله پخت و خشک کردن، تخمیر، پخت و پز و دود کردن می پردازد. همچنین کیفیت فنی، تغذیهای و حسی و همچنین جنبههای ایمنی این فرآیندها و سایر فرآیندها را به دقت تجزیه و تحلیل میکند. با بخشی که کاملاً به نگرانیهای ایمنی مبرم مربوط به فرآوری گوشت اختصاص دارد، این یک راهنمای ضروری و آماده برای کسانی است که درگیر پردازش غذاهای ماهیچهای در دانشگاه و صنعت هستند.
دانلود کتاب «راهنمای تجزیه و تحلیل گوشت های فرآوری شده و طیور»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.