دانلود کتاب Handbook of Poultry Science and Technology, Primary Processing (Volume 1) (به فارسی: راهنمای علم و فناوری طیور، فرآوری اولیه (جلد 1)) نوشته شده توسط «Isabel Guerrero-Legarreta Ph.D»
اطلاعات کتاب راهنمای علم و فناوری طیور، فرآوری اولیه (جلد 1)
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Isabel Guerrero-Legarreta Ph.D
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 806
حجم فایل: 3.65 مگابایت
کد کتاب: 047018552X , 9780470185520
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب راهنمای علم و فناوری طیور، فرآوری اولیه (جلد 1)
مرجعی جامع برای صنعت طیور — جلد 1 همه چیز را از پرورش تا نگهداری توصیف می کند. با سطح بی نظیری از پوشش، کتاب راهنمای علوم و فناوری طیور مرجعی به روز و جامع در مورد فرآوری طیور ارائه می دهد. جلد 1 دامداری، کشتار، نگهداری و ایمنی را شرح می دهد. تمام جزئیاتی را که متخصصان باید بدانند از شروع مرغ زنده تا انجماد کامل طیور و قطعات بریده شده از پیش تعیین شده را ارائه می دهد. در سرتاسر، این پوشش بر روی یک هدف اصلی تمرکز دارد: کیفیت قابل قبول و محصول ایمن برای خرید و استفاده مصرف کننده. این متن شامل الزامات ایمنی و اجرای مقرراتی در ایالات متحده، اتحادیه اروپا و آسیا است. جلد 1: پردازش اولیه به هفت بخش تقسیم می شود: طیور: زیست شناسی تا وضعیت قبل از مرگ – شامل موضوعاتی مانند طبقه بندی و زیست شناسی، حذف رقابتی، حمل و نقل به کشتارگاه، و بیشتر کشتار و برش – شامل ساختمان کشتارگاه و امکانات، تجهیزات و عملیات مورد نیاز است. ارزیابی و برش لاشه؛ کوشر و ذبح حلال; و بیشتر نگهداری: تبرید و انجماد – شامل بیولوژی و فیزیکوشیمی گوشت طیور در شرایط سخت در دمای محیط و همچنین تغییراتی است که در طول انجماد و ذوب رخ می دهد. اصول مهندسی؛ تجهیزات و فرآیندها؛ کیفیت؛ تبرید و انجماد برای تأسیسات مختلف؛ و بیشتر حفظ: حرارت، خشک کردن، مواد شیمیایی و تابش ترکیب، شیمی، و ویژگیهای حسی -شامل ویژگیهای کیفی، میکروبیولوژی، اجزای غذایی، ترکیب شیمیایی و بافت گوشت مرغ خام تخممرغ – شامل ویژگیهای تخم مرغ، علم و فناوری بهداشت و ایمنی – شامل PSE ، بیماری های ناشی از مواد غذایی مربوط به طیور، الزامات OSHA، HACCP و کاربرد آن و موارد دیگر
دانلود کتاب «راهنمای علم و فناوری طیور، فرآوری اولیه (جلد 1)»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.