تجارت

کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 1، چاپ دوم

Handbook of herbs and spices: Volume 1, Second Edition

دانلود کتاب Handbook of herbs and spices: Volume 1, Second Edition (به فارسی: کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 1، چاپ دوم) نوشته شده توسط «K V Peter»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 1، چاپ دوم

موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Publishing

نویسنده: K V Peter

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 640 / 634

حجم فایل: 6.53 مگابایت

کد کتاب: 0857090399 , 9780857090393

نوبت چاپ: Second Edition

توضیحات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 1، چاپ دوم

گیاهان و ادویه جات از جمله پرکاربردترین مواد در فرآوری مواد غذایی هستند و در کنار محبوبیت پایدار آنها به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده، به طور فزاینده ای به دلیل نگهدارنده طبیعی و خواص بالقوه ارتقاء سلامت مورد استفاده قرار می گیرند. این نسخه معتبر جدید، در دو جلد، راهنمای جامعی برای خواص، تولید و کاربرد طیف گسترده‌ای از گیاهان و ادویه‌های مهم تجاری ارائه می‌کند. جلد 1 با مقدمه‌ای بر گیاهان و ادویه‌ها آغاز می‌شود و تعریف، تجارت و کاربردهای آنها را مورد بحث قرار می‌دهد. . مقدمه با مروری بر مشخصات کیفی گیاهان و ادویه ها و شاخص های کیفیت اسانس ادویه پایان می یابد. فصل‌ها به بررسی عمیق گیاهان و ادویه‌ها، از ریحان گرفته تا وانیل می‌پردازند. هر فصل پوشش مفصلی از یک گیاه یا ادویه را با در نظر گرفتن منشاء، ترکیب شیمیایی و طبقه بندی و همچنین کشت، تولید و فرآوری آن ارائه می دهد. فصل ها با تجزیه و تحلیل کاربردهای اصلی، خواص عملکردی و سمیت این گیاه به پایان می رسند.


Herbs and spices are among the most versatile ingredients in food processing, and alongside their sustained popularity as flavorants and colorants, they are increasingly being used for their natural preservative and potential health-promoting properties. This authoritative new edition, in two volumes, provides a comprehensive guide to the properties, production and application of a wide variety of commercially-significant herbs and spices.Volume 1 begins with an introduction to herbs and spices and discusses their definition, trade and applications. The introduction concludes with a review of both the quality specifications for herbs and spices, and the quality indexes for spice essential oils. Chapters go on to look in depth at individual herbs and spices, ranging from basil to vanilla. Each chapter provides detailed coverage of a single herb or spice by considering its origins, chemical composition and classification as well as the cultivation, production and processing. Chapters conclude with an analysis of the herb’s main uses, functional properties and toxicity.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 1، چاپ دوم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید