دانلود کتاب Handbook of herbs and spices: Volume 1, Second Edition (به فارسی: کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 1، چاپ دوم) نوشته شده توسط «K V Peter»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 1، چاپ دوم
موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Woodhead Publishing
نویسنده: K V Peter
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 640 / 634
حجم فایل: 6.53 مگابایت
کد کتاب: 0857090399 , 9780857090393
نوبت چاپ: Second Edition
توضیحات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 1، چاپ دوم
گیاهان و ادویه جات از جمله پرکاربردترین مواد در فرآوری مواد غذایی هستند و در کنار محبوبیت پایدار آنها به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده، به طور فزاینده ای به دلیل نگهدارنده طبیعی و خواص بالقوه ارتقاء سلامت مورد استفاده قرار می گیرند. این نسخه معتبر جدید، در دو جلد، راهنمای جامعی برای خواص، تولید و کاربرد طیف گستردهای از گیاهان و ادویههای مهم تجاری ارائه میکند. جلد 1 با مقدمهای بر گیاهان و ادویهها آغاز میشود و تعریف، تجارت و کاربردهای آنها را مورد بحث قرار میدهد. . مقدمه با مروری بر مشخصات کیفی گیاهان و ادویه ها و شاخص های کیفیت اسانس ادویه پایان می یابد. فصلها به بررسی عمیق گیاهان و ادویهها، از ریحان گرفته تا وانیل میپردازند. هر فصل پوشش مفصلی از یک گیاه یا ادویه را با در نظر گرفتن منشاء، ترکیب شیمیایی و طبقه بندی و همچنین کشت، تولید و فرآوری آن ارائه می دهد. فصل ها با تجزیه و تحلیل کاربردهای اصلی، خواص عملکردی و سمیت این گیاه به پایان می رسند.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای گیاهان و ادویه ها: جلد 1، چاپ دوم»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.