دانلود کتاب Fungi: Biology and Applications (به فارسی: قارچ: زیست شناسی و کاربردها) نوشته شده توسط «Kevin Kavanagh (ed.)»
اطلاعات کتاب قارچ: زیست شناسی و کاربردها
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-Blackwell
نویسنده: Kevin Kavanagh (ed.)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2018
تعداد صفحه: 408 / 422
حجم فایل: 6.74 مگابایت
کد کتاب: 1119374324 , 9781119374329
نوبت چاپ: 3rd
توضیحات کتاب قارچ: زیست شناسی و کاربردها
این نسخه بهروزرسانی شده طیف گستردهای از موضوعات مرتبط با زیستشناسی قارچی را پوشش میدهد که برای دانشگاه و صنعت جذاب است
قارچ ها میکروارگانیسم های بسیار مهمی در رابطه با سلامتی انسان و حیوان، محیط زیست و صنعت هستند. آخرین ویرایش بسیار موفق Fungi: Biology and Applications اطلاعات اولیه مورد نیاز برای درک جایگاه قارچ ها در جهان را آموزش می دهد و در عین حال سه فصل جدید را اضافه می کند که مطالعه قارچ ها را به سطح بعدی می برد. با توجه به تعداد پیشرفتهای اخیر در زیستشناسی قارچی، نویسنده متخصص، کوین کاوانا، لازم دید که نه تنها کتاب را بهطور کلی بهروزرسانی کند، بلکه فصلهای جدیدی را نیز دربرگیرنده قارچها بهعنوان غذا، قارچها و پاسخ ایمنی، و قارچها در محیط ارائه کند. .
پروتئومیکس و ژنومیکس درک ما از قارچ ها و تعامل آنها با محیط و/یا میزبان را متحول می کند. مقاومت دارویی ضد قارچی به عنوان یک مشکل عمده در درمان عفونت های قارچی در حال ظهور است. پاتوژن های قارچی جدید گیاهان به عنوان مشکلاتی در مناطق معتدل جهان به دلیل تأثیر تغییرات آب و هوایی در حال ظهور هستند. Fungi: Biology and Applications, Third Edition پوشش عمیق فصلی از این پیشرفتهای جدید و موارد بیشتر را ارائه میدهد – در نهایت خوانندگان را در معرض طیف گستردهتری از موضوعات نسبت به هر کتاب موجود دیگری در این زمینه قرار میدهد.
– شامل سه فصل جدید است که دامنه زیست شناسی قارچ را برای خوانندگان گسترده می کند
– تحولات اخیر در طیف گسترده ای از زمینه ها از جمله پروتئومیکس و ژنومیک، مقاومت دارویی ضد قارچی، قارچ شناسی پزشکی، فیزیولوژی، ژنتیک و آسیب شناسی گیاهی را در نظر می گیرد
– خواندن اضافی در پایان هر فصل برای تسهیل فرآیند یادگیری ارائه می کند
Fungi: Biology and Applications برای دانشجویان مقطع کارشناسی، محققین و کسانی که برای اولین بار با قارچ کار می کنند (فارغ التحصیلان، دانشمندان صنعتی) طراحی شده است.
Fungi are extremely important microorganisms in relation to human and animal wellbeing, the environment, and in industry. The latest edition of the highly successful Fungi: Biology and Applications teaches the basic information required to understand the place of fungi in the world while adding three new chapters that take the study of fungi to the next level. Due to the number of recent developments in fungal biology, expert author Kevin Kavanagh found it necessary to not only update the book as a whole, but to also provide new chapters covering Fungi as Food, Fungi and the Immune Response, and Fungi in the Environment.
Proteomics and genomics are revolutionizing our understanding of fungi and their interaction with the environment and/or the host. Antifungal drug resistance is emerging as a major problem in the treatment of fungal infections. New fungal pathogens of plants are emerging as problems in temperate parts of the world due to the effect of climate change. Fungi: Biology and Applications, Third Edition offers in-depth chapter coverage of these new developments and more—ultimately exposing readers to a wider range of topics than any other existing book on the subject.
– Includes three new chapters, which widen the scope of fungi biology for readers
– Takes account of recent developments in a wide range of areas including proteomics and genomics, antifungal drug resistance, medical mycology, physiology, genetics, and plant pathology
– Provides extra reading at the end of each chapter to facilitate the learning process
Fungi: Biology and Applications is designed for undergraduate students, researchers, and those working with fungi for the first time (postgraduates, industrial scientists).
دانلود کتاب «قارچ: زیست شناسی و کاربردها»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.