دانلود کتاب Fresh from the Vegan Slow Cooker: 200 Ultra-Convenient, Super-Tasty, Completely Animal-Free Recipes (به فارسی: تازه از اجاق گاز آهسته وگان: 200 دستور غذای فوق العاده راحت، فوق العاده خوشمزه، کاملاً بدون حیوانات) نوشته شده توسط «Robin Robertson»
اطلاعات کتاب تازه از اجاق گاز آهسته وگان: 200 دستور غذای فوق العاده راحت، فوق العاده خوشمزه، کاملاً بدون حیوانات
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Harvard Common Press
نویسنده: Robin Robertson
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
حجم فایل: 4.67 مگابایت
کد کتاب: 1558327908 , 9781558327900
توضیحات کتاب تازه از اجاق گاز آهسته وگان: 200 دستور غذای فوق العاده راحت، فوق العاده خوشمزه، کاملاً بدون حیوانات
رابین رابرتسون سابقه انتشار کتابهای موفقی در رده گیاهخواران/وگان ایجاد کرده است. کتاب آشپزی قبلی او، تازه از آهسته پز گیاهی، او را به عنوان یک متخصص در استفاده خلاقانه از آهسته پزها تثبیت کرد، و کل مجموعه کارهای او حکایت از نبوغ او در آشپزخانه و آشپزخانه دارد. وسعت مواد و طعم های فریبنده ای که او با آن کار می کند. Fresh from the Vegan Slow-Cooker راهنمای عملی در مورد نحوه کار با مدل های مختلف آهسته پز با در نظر گرفتن اندازه دستگاه های مختلف، تنظیمات متنوعی که ارائه می دهند، و ویژگی ها و خصوصیات ارائه می دهد. از هر دستگاه او به هر شک و تردیدی که خوانندگان ممکن است در مورد اینکه آیا آهستهپزها میتوانند کاربردهای خوشمزه و بدون گوشت داشته باشند، میپردازد، و نشان میدهد که چگونه میتوان محتوای آب سبزیجات و ویژگیهای جذب غلات را هنگام پخت آهسته وگان در نظر گرفت.
Fresh from the Vegan Slow-Cooker شامل یازده فصل دستور پخت است که چهار تای آنها بر روی غذاهای اصلی تمرکز دارند. غذاهای خانگی و آرامش بخشی به سبک آمریکایی و اروپایی وجود دارد، مانند پای قابلمه ای روستایی با بیسکویت پیازچه و زیتی با قارچ و فلفل دلمه ای راگو، و بسیاری از غذاهای آسیای شرقی، آسیای جنوبی و جنوب شرقی، و مکزیکی/لاتین وجود دارد. ظروف هم لوبیاها که در هر شرایطی به آرامی پخته می شوند، به طرز شگفت انگیزی برای آهسته پز مناسب هستند و رابرتسون دستور العمل های جذابی مانند کاسه ظروف و لوبیا به سبک یونانی با گوجه فرنگی و اسفناج را شامل می شود. هجده چیلی و خورش قوی – دو دسته دیگر که در آهسته پزها خوب عمل می کنند – شامل فلفل دلمه ای با لوبیا سیاه چیپوتل گرم کننده با کدو حلوایی زمستانی و سیتان استروگانف شگفت انگیز اما خوشمزه است. فراتر از غذای اصلی، فصلهایی به تنقلات و پیشغذاها، دسرها، نانها و صبحانهها و حتی یکی از نوشیدنیها اختصاص دارد. بسیاری از دستور العمل های بدون سویا و بدون گلوتن به وضوح مشخص شده اند. در مجموع، این مجموعه راههای زیادی را در اختیار خوانندگان قرار میدهد تا کارنامه گیاهخواری خود را گسترش دهند و از سرمایهگذاری خود در یک اجاق آهسته حداکثر ارزش را به دست آورند.
Robin Robertson has built a publishing record of successful books in the vegetarian/vegan category. Her earlier cookbook, Fresh from the Vegetarian Slow-Cooker, established her bona fides as an expert on the creative use of slow-cookers, and her entire body of work speaks to her ingenuity in the kitchen and the breadth of enticing ingredients and flavors with which she works. Fresh from the Vegan Slow-Cooker provides practical guidence on how to work with different models of slow-cookers, taking into account the sizes of various machines, the variety of settings they offer, and the quirks and personalities of each device. She addresses any lingering skepticism readers may have about whether slow-cookers can have delicious, meat-free applications, and she shows how to take into account the water content of vegetables and the absorptive qualities of grains when vegan slow-cooking.
Fresh from the Vegan Slow-Cooker includes eleven recipe chapters, four of which focus on main courses. There are homey and comforting foods in the American and European style, such as a Rustic Pot Pie Topped with Chive Biscuits and a Ziti with Mushroom and Bell Pepper Ragu, and there are lots of East Asian, South and Southeast Asian, and Mexican/Latin dishes, too. Beans, which cook slowly under any circumstance, are fabulously well-suited to the slow cooker, and Robertson includes such appealing recipes as a Crockery Cassoulet and a Greek-Style Beans with Tomatoes and Spinach. Eighteen robust chilis and stews – two more categories that do well in the slow-cooker – include a warming Chipotle Black Bean Chili with Winter Squash and a surprising but yummy Seitan Stroganoff. Beyond the mains, there are chapters devoted to snacks and appetizers, desserts, breads and breakfasts, and even one on drinks. The many soy-free and gluten-free recipes are clearly identified. Altogether, the collection offers readers loads of ways to expand their vegan repertoire and to get maximum value from their investment in a slow-cooker.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.