اقتصاد

کیفیت غذا و ماندگاری

Food Quality and Shelf Life

دانلود کتاب Food Quality and Shelf Life (به فارسی: کیفیت غذا و ماندگاری) نوشته شده توسط «Charis M. Galanakis»


اطلاعات کتاب کیفیت غذا و ماندگاری

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Elsevier

نویسنده: Charis M. Galanakis

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2019

تعداد صفحه: 420 / 404

حجم فایل: 10.29 مگابایت

کد کتاب: 0128171901 , 9780128171905

دانلود کتاب «کیفیت غذا و ماندگاری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید