دانلود کتاب Food Quality and Shelf Life (به فارسی: کیفیت غذا و ماندگاری) نوشته شده توسط «Charis M. Galanakis»
اطلاعات کتاب کیفیت غذا و ماندگاری
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Elsevier
نویسنده: Charis M. Galanakis
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2019
تعداد صفحه: 420 / 404
حجم فایل: 10.29 مگابایت
کد کتاب: 0128171901 , 9780128171905
دانلود کتاب «کیفیت غذا و ماندگاری»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.