دانلود کتاب Food Preservation Techniques (به فارسی: تکنیک های نگهداری مواد غذایی) نوشته شده توسط «P. Zeuthen»
اطلاعات کتاب تکنیک های نگهداری مواد غذایی
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: P. Zeuthen
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 581 / 600
حجم فایل: 4.38 مگابایت
کد کتاب: 1855737140 , 9781855737143
نوبت چاپ: illustrated edition
توضیحات کتاب تکنیک های نگهداری مواد غذایی
حفظ مواد غذایی برای افزایش عمر مفید آن، در عین حال که ایمنی و کیفیت آن را تضمین می کند، یکی از دغدغه های اصلی صنایع غذایی است. در نتیجه، یک جریان ثابت از تکنیک های جدید حفظ وجود داشته است. با ویراستاران برجسته و تیم بینالمللی مشارکتکنندگان، Food Preservation Techniques مروری معتبر از این پیشرفتها و روشهایی که میتوان آنها را برای حفظ غذاهای خاص ترکیب کرد، ارائه میکند. موضوعات تحت پوشش شامل نسل جدید نگهدارنده های طبیعی، کاربرد تکنیک های سنتی نگهداری، استفاده از بیوتکنولوژی و چالش های موجود در ترکیب تکنیک های جدید و قدیمی به گونه ای است که کیفیت حسی را بدون به خطر انداختن ایمنی محصول حفظ کند.
دانلود کتاب «تکنیک های نگهداری مواد غذایی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.