گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

بسته بندی و نگهداری مواد غذایی

Food packaging and preservation

دانلود کتاب Food packaging and preservation (به فارسی: بسته بندی و نگهداری مواد غذایی) نوشته شده توسط «Alexandru Mihai Grumezescu – Alina Maria Holban»


اطلاعات کتاب بسته بندی و نگهداری مواد غذایی

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Alexandru Mihai Grumezescu – Alina Maria Holban

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

تعداد صفحه: 588 / 590

حجم فایل: 75.58 مگابایت

کد کتاب: 0128115165 , 9780128115169

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب بسته بندی و نگهداری مواد غذایی

بسته بندی و نگهداری مواد غذایی، جلد 9 در مجموعه راهنمای مهندسی زیستی غذا، به بررسی رویکردهای اخیر برای حفظ و طولانی کردن استفاده ایمن از محصولات غذایی و در عین حال حفظ خواص مواد غذایی می پردازد. غذاهای تازه. این جلد حاوی اطلاعات ارزشمند و ایده‌های جدید در مورد تکنیک‌های بسته‌بندی اخیراً بررسی شده و پیامدهای آنها بر مهندسی زیستی مواد غذایی است. علاوه بر این، مواد بسته بندی کلاسیک و مدرن و تأثیر علم مواد بر توسعه رویکردهای بسته بندی هوشمند مورد بحث قرار می گیرد. این کتاب برای هر کسی که در صنایع غذایی به دنبال درک این موضوع است که چگونه مهندسی زیستی می تواند تحقیق و نوآوری را تقویت کند، یک فروشگاه است.

  • ارائه فن آوری های برش و رویکردهای مورد استفاده در نگهداری مواد غذایی فعلی و آینده برای مواد غذایی و نوشیدنی ها
  • روش های تحقیقاتی را برای ایجاد مواد نگهدارنده و بسته بندی جدید برای بهبود کیفیت ارائه می دهد. و طول عمر غذاهای کنسرو شده
  • دارای تکنیک هایی برای اطمینان از استفاده ایمن از غذاها برای مدت طولانی تر
  • راه حل هایی از فیلم ها و پوشش های ضد میکروبی برای کاربردهای بسته بندی مواد غذایی برای افزایش ایمنی و کیفیت مواد غذایی ارائه می کند.

Food Packaging and Preservation, Volume 9 in the Handbook of Food Bioengineering series, explores recent approaches to preserving and prolonging safe use of food products while also maintaining the properties of fresh foods. This volume contains valuable information and novel ideas regarding recently investigated packaging techniques and their implications on food bioengineering. In addition, classical and modern packaging materials and the impact of materials science on the development of smart packaging approaches are discussed. This book is a one-stop-shop for anyone in the food industry seeking to understand how bioengineering can foster research and innovation.

  • Presents cutting technologies and approaches utilized in current and future food preservation for both food and beverages
  • Offers research methods for the creation of novel preservatives and packaging materials to improve the quality and lifespan of preserved foods
  • Features techniques to ensure the safe use of foods for longer periods of time
  • Provides solutions of antimicrobial films and coatings for food packaging applications to enhance food safety and quality

دانلود کتاب «بسته بندی و نگهداری مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید