زبان شناسی

آلاینده های مواد غذایی مایکوتوکسین ها و آلرژن های غذایی

Food Contaminants. Mycotoxins and Food Allergens

دانلود کتاب Food Contaminants. Mycotoxins and Food Allergens (به فارسی: آلاینده های مواد غذایی مایکوتوکسین ها و آلرژن های غذایی) نوشته شده توسط «Darsa P. Siantar – Mary W. Trucksess – Peter M. Scott – and Eliot M. Herman (Eds.)»


اطلاعات کتاب آلاینده های مواد غذایی مایکوتوکسین ها و آلرژن های غذایی

موضوع اصلی: زبان ها – گرامر، لغت نامه ها و عبارات

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: American Chemical Society

نویسنده: Darsa P. Siantar – Mary W. Trucksess – Peter M. Scott – and Eliot M. Herman (Eds.)

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 548

حجم فایل: 49.45 مگابایت

کد کتاب: 0841269548 , 9780841269545

توضیحات کتاب آلاینده های مواد غذایی مایکوتوکسین ها و آلرژن های غذایی

محتوا: مایکوتوکسین ها: سم شناسی و کنترل —
مایکوتوکسین ها: روش تجزیه و تحلیل —
آلرژن های غذایی: پتانسیل آلرژیک و کنترل —
آلرژی های غذایی: روش تجزیه و تحلیل.



Content: Mycotoxins : toxicology and control —
Mycotoxins : method of analysis —
Food allergens : allergic potential and control —
Food allergies : method of analysis.

دانلود کتاب «آلاینده های مواد غذایی مایکوتوکسین ها و آلرژن های غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید