دانلود کتاب Food Contaminants. Mycotoxins and Food Allergens (به فارسی: آلاینده های مواد غذایی مایکوتوکسین ها و آلرژن های غذایی) نوشته شده توسط «Darsa P. Siantar – Mary W. Trucksess – Peter M. Scott – and Eliot M. Herman (Eds.)»
اطلاعات کتاب آلاینده های مواد غذایی مایکوتوکسین ها و آلرژن های غذایی
موضوع اصلی: زبان ها – گرامر، لغت نامه ها و عبارات
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: American Chemical Society
نویسنده: Darsa P. Siantar – Mary W. Trucksess – Peter M. Scott – and Eliot M. Herman (Eds.)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 548
حجم فایل: 49.45 مگابایت
کد کتاب: 0841269548 , 9780841269545
توضیحات کتاب آلاینده های مواد غذایی مایکوتوکسین ها و آلرژن های غذایی
محتوا: مایکوتوکسین ها: سم شناسی و کنترل —
مایکوتوکسین ها: روش تجزیه و تحلیل —
آلرژن های غذایی: پتانسیل آلرژیک و کنترل —
آلرژی های غذایی: روش تجزیه و تحلیل.
Content: Mycotoxins : toxicology and control —
Mycotoxins : method of analysis —
Food allergens : allergic potential and control —
Food allergies : method of analysis.
دانلود کتاب «آلاینده های مواد غذایی مایکوتوکسین ها و آلرژن های غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.