مهندسی

احراز هویت مواد غذایی: مدیریت، تجزیه و تحلیل و مقررات

Food Authentication: Management, Analysis and Regulation

دانلود کتاب Food Authentication: Management, Analysis and Regulation (به فارسی: احراز هویت مواد غذایی: مدیریت، تجزیه و تحلیل و مقررات) نوشته شده توسط «Constantinos A. Georgiou – Georgios P. Danezis (eds.)»


اطلاعات کتاب احراز هویت مواد غذایی: مدیریت، تجزیه و تحلیل و مقررات

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley Blackwell

نویسنده: Constantinos A. Georgiou – Georgios P. Danezis (eds.)

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 571

حجم فایل: 7.38 مگابایت

کد کتاب: 1461284260 , 9781461284260

دانلود کتاب «احراز هویت مواد غذایی: مدیریت، تجزیه و تحلیل و مقررات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید