دانلود کتاب Food Authentication: Management, Analysis and Regulation (به فارسی: احراز هویت مواد غذایی: مدیریت، تجزیه و تحلیل و مقررات) نوشته شده توسط «Constantinos A. Georgiou – Georgios P. Danezis (eds.)»
اطلاعات کتاب احراز هویت مواد غذایی: مدیریت، تجزیه و تحلیل و مقررات
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley Blackwell
نویسنده: Constantinos A. Georgiou – Georgios P. Danezis (eds.)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 571
حجم فایل: 7.38 مگابایت
کد کتاب: 1461284260 , 9781461284260
دانلود کتاب «احراز هویت مواد غذایی: مدیریت، تجزیه و تحلیل و مقررات»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.