اقتصاد

مدیریت غذا و نوشیدنی

Food and Beverage Management

دانلود کتاب Food and Beverage Management (به فارسی: مدیریت غذا و نوشیدنی) نوشته شده توسط «Bernard Davis – Andrew Lockwood – Ioannis Pantelidis – Peter Alcott»


اطلاعات کتاب مدیریت غذا و نوشیدنی

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Butterworth-Heinemann

نویسنده: Bernard Davis – Andrew Lockwood – Ioannis Pantelidis – Peter Alcott

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 447

حجم فایل: 9.99 مگابایت

کد کتاب: 0750667303 , 9780750667302

نوبت چاپ: 4

توضیحات کتاب مدیریت غذا و نوشیدنی

Food and Beverage Management 4e مقدمه ای کامل بر این حوزه حیاتی مدیریت مهمان نوازی ارائه می دهد.
اکنون در ویرایش چهارم، این متن پرفروش به طور کامل بازبینی و بازسازی شده است تا منعکس کننده تمرین و آموزش فعلی باشد و شامل اطلاعات به روز شده در همه زمینه ها، به ویژه فناوری، عملیات و مسائل مربوط به کارکنان است. هر فصل دارای یک ساختار کاربر پسند از جمله اهداف، تمرین ها و نکات مطالعه بیشتر است.
Food and Beverage Management 4e کتاب مقدس مقدماتی برای افرادی است که وارد مطالعات یا تمرینات مدیریت غذا و نوشیدنی می شوند.
* کیفیت چیست و چگونه آن را مدیریت کنیم
* شروع کار در رستوران
* برنامه ریزی منو
* عملیات و کنترل مواد غذایی و آشامیدنی
* مسائل مربوط به کارکنان از جمله استخدام و جابجایی
* بازاریابی از جمله روابط عمومی و بازرگانی
* روندها و توسعه از جمله حق رای دادن و مسائل زیست محیطی
* موارد واقعی از رهبران صنعت، از جمله مثال های عملی و تصاویر برای توضیح واضح نکات مهم مطرح شده
* به طور کامل بازبینی و به روز شده با مطالب جدید مربوط به عملیات و فناوری مدیریت غذا و نوشیدنی
* پشتیبانی از مطالب آنلاین سخنران با اسلایدهای پاورپوینت، راه حل های تمرینات، مطالعات موردی اضافی و پیوندهای وب


Food and Beverage Management 4e provides a complete introduction to this vital area of hospitality management.
Now in its fourth edition, this best-selling text has been completely revised and restructured to reflect current practice and teaching and includes updated information on all areas, especially technology, operations and staffing issues. Each chapter has a user friendly structure including aims, exercises and further study hints.
Food and Beverage Management 4e is the introductory bible for people entering food and beverage management studies or practice.
* What is quality and how to manage it
* Getting started in the restaurant business
* Menu planning
* Food and beverage operations and control
* Staffing issues including recruitment and turnover
* Marketing including public relations and merchandising
* Trends and development including franchising and environmental issues
* Real-life cases from industry leaders, including practical examples and illustrations to clearly explain the critical points raised
* Fully revised and updated with new material relating to food and beverage management operations and technology
* Support from online lecturer material with PowerPoint slides, solutions to exercises, extra case studies and web links

دانلود کتاب «مدیریت غذا و نوشیدنی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید