دانلود کتاب Food and Beverage Management (به فارسی: مدیریت غذا و نوشیدنی) نوشته شده توسط «Bernard Davis – Andrew Lockwood – Ioannis Pantelidis – Peter Alcott»
اطلاعات کتاب مدیریت غذا و نوشیدنی
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Butterworth-Heinemann
نویسنده: Bernard Davis – Andrew Lockwood – Ioannis Pantelidis – Peter Alcott
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 447
حجم فایل: 9.99 مگابایت
کد کتاب: 0750667303 , 9780750667302
نوبت چاپ: 4
توضیحات کتاب مدیریت غذا و نوشیدنی
Food and Beverage Management 4e مقدمه ای کامل بر این حوزه حیاتی مدیریت مهمان نوازی ارائه می دهد.
اکنون در ویرایش چهارم، این متن پرفروش به طور کامل بازبینی و بازسازی شده است تا منعکس کننده تمرین و آموزش فعلی باشد و شامل اطلاعات به روز شده در همه زمینه ها، به ویژه فناوری، عملیات و مسائل مربوط به کارکنان است. هر فصل دارای یک ساختار کاربر پسند از جمله اهداف، تمرین ها و نکات مطالعه بیشتر است.
Food and Beverage Management 4e کتاب مقدس مقدماتی برای افرادی است که وارد مطالعات یا تمرینات مدیریت غذا و نوشیدنی می شوند.
* کیفیت چیست و چگونه آن را مدیریت کنیم
* شروع کار در رستوران
* برنامه ریزی منو
* عملیات و کنترل مواد غذایی و آشامیدنی
* مسائل مربوط به کارکنان از جمله استخدام و جابجایی
* بازاریابی از جمله روابط عمومی و بازرگانی
* روندها و توسعه از جمله حق رای دادن و مسائل زیست محیطی
* موارد واقعی از رهبران صنعت، از جمله مثال های عملی و تصاویر برای توضیح واضح نکات مهم مطرح شده
* به طور کامل بازبینی و به روز شده با مطالب جدید مربوط به عملیات و فناوری مدیریت غذا و نوشیدنی
* پشتیبانی از مطالب آنلاین سخنران با اسلایدهای پاورپوینت، راه حل های تمرینات، مطالعات موردی اضافی و پیوندهای وب
Now in its fourth edition, this best-selling text has been completely revised and restructured to reflect current practice and teaching and includes updated information on all areas, especially technology, operations and staffing issues. Each chapter has a user friendly structure including aims, exercises and further study hints.
Food and Beverage Management 4e is the introductory bible for people entering food and beverage management studies or practice.
* What is quality and how to manage it
* Getting started in the restaurant business
* Menu planning
* Food and beverage operations and control
* Staffing issues including recruitment and turnover
* Marketing including public relations and merchandising
* Trends and development including franchising and environmental issues
* Real-life cases from industry leaders, including practical examples and illustrations to clearly explain the critical points raised
* Fully revised and updated with new material relating to food and beverage management operations and technology
* Support from online lecturer material with PowerPoint slides, solutions to exercises, extra case studies and web links
دانلود کتاب «مدیریت غذا و نوشیدنی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.