اقتصاد

کنترل هزینه غذا و نوشیدنی

Food and Beverage Cost Control

دانلود کتاب Food and Beverage Cost Control (به فارسی: کنترل هزینه غذا و نوشیدنی) نوشته شده توسط «Lea R. Dopson – David K. Hayes – Jack E. Miller»


اطلاعات کتاب کنترل هزینه غذا و نوشیدنی

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: John Wiley & Sons

نویسنده: Lea R. Dopson – David K. Hayes – Jack E. Miller

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 626

حجم فایل: 4.99 مگابایت

کد کتاب: 0470080469 , 9780471694175

نوبت چاپ: 4th ed

توضیحات کتاب کنترل هزینه غذا و نوشیدنی

رویکردی کاربردی و کاربردی برای مدیریت هزینه‌ها برای مدیران و دانش‌آموزان ارائه می‌دهد

برای اینکه مدیران سرویس‌های غذایی بتوانند هزینه‌ها را به طور موثر کنترل کنند، باید از مسائل حسابداری، بازاریابی، و حقوقی و نیز درک محکمی داشته باشند. روش های بهداشتی، تولید و خدمات غذا و نوشیدنی. این نسخه چهارم کاملاً به روز شده کنترل هزینه غذا و نوشیدنی، منابع جامع و ابزارهای ویژه ای را برای دانشجویان و مدیران فراهم می کند تا هزینه ها را پایین نگه دارند و حاشیه سود را بالا نگه دارند.

این نسخه جدید دارای آخرین اطلاعات است. در مورد کنترل هزینه خدمات غذایی در یک محیط جهانی، پرداختن به سوالات فرهنگی، قانونی و تکنولوژیکی مرتبط. نکات برجسته این نسخه چهارم عبارتند از:

  • نگاهی جدید به کنترل هزینه خدمات غذایی بین المللی در عصر جهانی شدن، با تاکید ویژه بر استفاده از فناوری های پیشرفته در سطح بین المللی
  • رهبران جدید هستند. خوانندگان! ویژگی ها مطالب بیشتری را در رابطه با موضوعات و مفاهیم کلیدی برای هر فصل به دانش آموزان ارائه می دهند
  • ابزارهای فناوری جدید در سراسر کتاب در کنار موضوعات مرتبط اضافه شده است زیرا امروزه فناوری عملاً بر تمام جنبه های کنترل هزینه تأثیر می گذارد
  • سوالات گسترده و به روز شده Test Your Skills به دانش آموزان کمک می کند تا درک خود را از ابزارها و مفاهیم ارائه شده تقویت کنند
  • تمرینات Apply What You have Learned بر کاربردهای عملی موضوعات و مفاهیم در سناریوهای صنعت toreal-world تمرکز می کنند
  • یک CD-ROM جایزه مملو از تمرین‌هایی که از صفحات گسترده Microsoft® Excel توسعه‌یافته توسط مدیر استفاده می‌کند
  • راهنمای مطالعاتی جدید ایجاد شده چندین منبع اضافی برای کمک به دانش‌آموزان برای بررسی مطالب و تمرین‌ها برای آزمایش دانش خود در مورد کلید فراهم می‌کند. موضوعات و مفاهیم

دانشجویان در دوره های مدیریت خدمات غذایی متوجه خواهند شد که کنترل هزینه غذا و نوشیدنی، ویرایش چهارم، درمان مدرن و متمرکزی را از این موضوع حیاتی ارائه می کند. ct مدیران کاری از این مرجع مفید به عنوان منبعی از فرم‌ها و فرمول‌های آماده استفاده می‌کنند که می‌تواند به راحتی در عملیات آنها اعمال شود.

توجه: CD-ROM/DVD و سایر مواد تکمیلی هستند. به عنوان بخشی از فایل کتاب الکترونیکی گنجانده نشده است.


Provides a practical and applied approach to managing costs for foodservice managers and students

For foodservice managers to control costs effectively, they must have a firm grasp of accounting, marketing, and legal issues, as well as food and beverage sanitation, production, and service methods. This fully updated fourth edition of Food and Beverage Cost Control provides students and managers with a wealth of comprehensive resources and the specific tools they need to keep costs low and profit margins high.

This new edition features the latest information on foodservice cost control in a global setting, addressing relevant cultural, legal, and technological questions. Highlights of this fourth edition include:

  • A new look at international foodservice cost control in the age of globalization, with a special emphasis on using advanced technologies internationally
  • New Leaders are Readers! features provide students with additional readings related to key topics and concepts for each chapter
  • New Technology Tools have been added throughout the book alongside relevant topics because technology affects practically every aspect of cost control today
  • Expanded and updated Test Your Skills questions help students to reinforce their understanding of the tools and concepts presented
  • Apply What You Have Learned exercises focus on practical applications of topics and concepts toreal-world industry scenarios
  • A bonus CD-ROM packed with exercises that utilize manager-developed Microsoft® Excel spreadsheets
  • A newly created Study Guide provides several additional resources to help students review the material and exercises to test their knowledge of key topics and concepts

Students in foodservice management courses will find that Food and Beverage Cost Control, Fourth Edition provides a modern and focused treatment of this vital subject. Working managers will appreciate this useful reference as a source of ready-to-use forms and formulas that can be easily applied to their operations.

Note: CD-ROM/DVD and other supplementary materials are not included as part of eBook file.

دانلود کتاب «کنترل هزینه غذا و نوشیدنی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید