کسب و کار

ماهی و غذاهای دریایی: شناسایی، ساخت، استفاده (آشپزخانه حرفه ای)

Fish and Seafood: Identification, Fabrication, Utilization (The Kitchen Professional)

دانلود کتاب Fish and Seafood: Identification, Fabrication, Utilization (The Kitchen Professional) (به فارسی: ماهی و غذاهای دریایی: شناسایی، ساخت، استفاده (آشپزخانه حرفه ای)) نوشته شده توسط «Mark Ainsworth – Culinary Institute of America»


اطلاعات کتاب ماهی و غذاهای دریایی: شناسایی، ساخت، استفاده (آشپزخانه حرفه ای)

موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد – منابع انسانی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Cengage Learning

نویسنده: Mark Ainsworth – Culinary Institute of America

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 368

حجم فایل: 26.45 مگابایت

کد کتاب: 1435400364 , 9781435400368

دانلود کتاب «ماهی و غذاهای دریایی: شناسایی، ساخت، استفاده (آشپزخانه حرفه ای)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید