دانلود کتاب Fish and Seafood: Identification, Fabrication, Utilization (The Kitchen Professional) (به فارسی: ماهی و غذاهای دریایی: شناسایی، ساخت، استفاده (آشپزخانه حرفه ای)) نوشته شده توسط «Mark Ainsworth – Culinary Institute of America»
اطلاعات کتاب ماهی و غذاهای دریایی: شناسایی، ساخت، استفاده (آشپزخانه حرفه ای)
موضوع اصلی: تجارت و اقتصاد – منابع انسانی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Cengage Learning
نویسنده: Mark Ainsworth – Culinary Institute of America
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 368
حجم فایل: 26.45 مگابایت
کد کتاب: 1435400364 , 9781435400368
دانلود کتاب «ماهی و غذاهای دریایی: شناسایی، ساخت، استفاده (آشپزخانه حرفه ای)»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)