دانلود کتاب Fish and Fishery Products Analysis: A Theoretical and Practical Perspective (به فارسی: تجزیه و تحلیل ماهی و محصولات شیلات: دیدگاهی نظری و عملی) نوشته شده توسط «Saleena Mathew – Maya Raman – Manjusha Kalarikkathara Parameswaran – Dhanya Pulikkottil Rajan»
اطلاعات کتاب تجزیه و تحلیل ماهی و محصولات شیلات: دیدگاهی نظری و عملی
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer Singapore
نویسنده: Saleena Mathew – Maya Raman – Manjusha Kalarikkathara Parameswaran – Dhanya Pulikkottil Rajan
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2019
تعداد صفحه: 456
حجم فایل: 7.73 مگابایت
کد کتاب: 9813295740 , 9789813295742
نوبت چاپ: 1st ed. 2019
توضیحات کتاب تجزیه و تحلیل ماهی و محصولات شیلات: دیدگاهی نظری و عملی
این کتاب رمان و آموزنده جنبه های مختلف کیفیت غذاهای دریایی را مورد بحث قرار می دهد. این کتاب به 7 بخش کلی تقسیم شده است که هر بخش به جنبه های متفاوتی می پردازد. بخش اول جنبه های کلی مربوط به کیفیت تغذیه ماهی و پروتکل های مختلف استخراج برای مواد مغذی درشت/ریز را پوشش می دهد. بخش دوم بینش هایی را در مورد نحوه کار و اصول تکنیک های پردازش حرارتی و غیر حرارتی برای محصولات شیلات تجاری مهم ارائه می دهد. استانداردهای کیفیت و نگرانی های ایمنی در صنعت و مصرف غذاهای دریایی در این بخش مورد بحث قرار می گیرد. شاخص های تازگی محصولات فرآوری شده شامل خصوصیات بیوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و سم شناسی نیز می باشد. بخش سوم خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پارامترهای کیفی آب آشامیدنی/یخ را مورد بحث قرار می دهد. بخش چهارم شامل ارزیابی کیفی سموم مختلف مرتبط با محصولات غذایی دریایی است. بخش پنجم به جنبههای خاص مانند اصل، ابزار و روشهای ابزارهای تحلیلی مرسوم و جدید مرتبط با صنعت غذاهای دریایی میپردازد. بخش ششم به مدیریت ضایعات غذاهای دریایی شامل ضایعات غذاهای دریایی جامد و مایع می پردازد. در حال حاضر، آگاهی زیادی در مورد تکنیک های پردازش/حفاظت پایدار محیطی وجود دارد. فصل آخر ترکیبات فعال زیستی از منابع دریایی کم استفاده را مورد بحث قرار می دهد که کاربردهای دارویی/غذایی را نشان می دهد.
This novel and informative book discusses the various aspects of seafood quality. The book is divided into 7 broad sections, each tackling a different aspect. The first section covers the general aspects relevant to the nutritional quality of the fish and the various extraction protocols for macro-/ micro-nutrients. The second section provides insights into handling and the principles of thermal and non-thermal processing techniques for commercially important fishery products. The quality standards and safety concerns in the seafood industry and consumption are discussed in this section. The freshness indices of the processed products including biochemical, microbiological and toxicological characteristics are also included. The third section discusses the physico-chemical characteristics and quality parameters of potable water/ ice. The fourth section includes the quality assessment of various toxicants related to seafood products. The fifth section deals with the specific aspects such as principle, instrument and procedures of conventional and novel analytical instruments relevant to the seafood industry. The sixth section deals with the seafood waste management including solid and liquid seafood wastes. Presently, there is a great awareness regarding environmental sustainable processing/ preservation techniques. The final chapter discusses the bioactive compounds from under-utilized marine sources showing pharmaceutical/ nutraceutical applications.
دانلود کتاب «تجزیه و تحلیل ماهی و محصولات شیلات: دیدگاهی نظری و عملی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.