دانلود کتاب Field guide to meat : how to identify, select, and prepare virtually every meat, poultry, and game cut (به فارسی: راهنمای صحرایی گوشت: نحوه شناسایی، انتخاب و تهیه تقریباً هر قطعه گوشت، مرغ و شکار) نوشته شده توسط «Aliza Green»
اطلاعات کتاب راهنمای صحرایی گوشت: نحوه شناسایی، انتخاب و تهیه تقریباً هر قطعه گوشت، مرغ و شکار
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Quirk Books
نویسنده: Aliza Green
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
حجم فایل: 66.07 مگابایت
کد کتاب: 1931686793 , 9781931686792
توضیحات کتاب راهنمای صحرایی گوشت: نحوه شناسایی، انتخاب و تهیه تقریباً هر قطعه گوشت، مرغ و شکار
با عکسهای رنگی و متن دقیق روی هر برش گوشت موجود، میآموزید که به دنبال چه چیزی باشید، هر قطعه چه نامهایی دارد و ویژگیهای آن. این متن همچنین شامل پیشنهادات پیشنهادی برای سرو، تمایلات طعمی و نکاتی در مورد نحوه انتخاب بهترین کیفیت گوشت است.
چکیده: راهنمای مصور دنیای فروشگاه های سخت افزار و مراکز بهسازی منزل. نحوه شناسایی و استفاده از بیش از 100 ابزار مختلف، دستورالعمل های گام به گام برای استفاده از هر ابزار را بیاموزید. عکسهای رنگی از هر ابزار برای شناسایی آسان. �بیشتر بخوانید…
Abstract: An illusrated guide to the world of hardware stores and home improvement centres. Learn how to identify and use more than 100 different tools, step-by-step directions for using each tool. Colour photographs of every tool for easy identification. �Read more…
دانلود کتاب «راهنمای صحرایی گوشت: نحوه شناسایی، انتخاب و تهیه تقریباً هر قطعه گوشت، مرغ و شکار»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.