دانلود کتاب Fermentation and Food Safety (به فارسی: تخمیر و ایمنی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Martin Adams – M.J.R. Nout»
اطلاعات کتاب تخمیر و ایمنی مواد غذایی
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Martin Adams – M.J.R. Nout
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 318
حجم فایل: 20.40 مگابایت
کد کتاب: 0834218437 , 9780834218437
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب تخمیر و ایمنی مواد غذایی
یک راهنمای مرجع و پشتیبانی برای تولید غذاهای تخمیر شده ایمن، ارائه کمک به تهیه غذا در خانه و بخش صنعتی. همه گروههای غذایی اصلی، از لبنیات گرفته تا گوشتها را پوشش میدهد و موضوعاتی مانند خطرات شیمیایی و کنترل آنها، ترکیبات نیتروژن سمی در طول فرآوری و کنترل خطرات میکروبیولوژیکی را مورد بحث قرار میدهد. DLC: غذاهای تخمیر شده.
دانلود کتاب «تخمیر و ایمنی مواد غذایی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.