مهندسی

تخمیر و ایمنی مواد غذایی

Fermentation and Food Safety

دانلود کتاب Fermentation and Food Safety (به فارسی: تخمیر و ایمنی مواد غذایی) نوشته شده توسط «Martin Adams – M.J.R. Nout»


اطلاعات کتاب تخمیر و ایمنی مواد غذایی

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Martin Adams – M.J.R. Nout

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2001

تعداد صفحه: 318

حجم فایل: 20.40 مگابایت

کد کتاب: 0834218437 , 9780834218437

نوبت چاپ: 1st

توضیحات کتاب تخمیر و ایمنی مواد غذایی

یک راهنمای مرجع و پشتیبانی برای تولید غذاهای تخمیر شده ایمن، ارائه کمک به تهیه غذا در خانه و بخش صنعتی. همه گروه‌های غذایی اصلی، از لبنیات گرفته تا گوشت‌ها را پوشش می‌دهد و موضوعاتی مانند خطرات شیمیایی و کنترل آنها، ترکیبات نیتروژن سمی در طول فرآوری و کنترل خطرات میکروبیولوژیکی را مورد بحث قرار می‌دهد. DLC: غذاهای تخمیر شده.


A reference and support manual for the production of safely fermented foods, offering help for food preparation in the home and in the industrial sector. Covers all major food groups, from dairy to meats, and discusses such issues as chemical hazards and their control, toxic nitrogen compounds during processing, and the control of microbiological hazards. DLC: Fermented foods.

دانلود کتاب «تخمیر و ایمنی مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید