دانلود کتاب Every Grain of Rice: Simple Chinese Home Cooking (به فارسی: هر دانه برنج: آشپزی خانگی ساده چینی) نوشته شده توسط «Fuchsia Dunlop»
اطلاعات کتاب هر دانه برنج: آشپزی خانگی ساده چینی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: W. W. Norton & Company
نویسنده: Fuchsia Dunlop
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 352
حجم فایل: 5.87 مگابایت
کد کتاب: 0393089045 , 9780393089042
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب هر دانه برنج: آشپزی خانگی ساده چینی
برنده جایزه جیمز ریش 2014 در رده بینالمللی
«برای هر کسی که میخواهد غذای چینی را در خانه بپزد، چه آشپزهای خانگی و چه حرفهایها، ضروری است.»—دیوید چانگ، موموفوکو
فوشیا دانلوپ به عنوان سرآشپز در مدرسه آشپزی پیشرو در سیچوان چین آموزش دیده است و توانایی کمیاب در نوشتن دستور العمل هایی برای غذاهای اصیل چینی دارد که می توانید در خانه درست کنید. هر دانه برنج پس از دو جلد اصلی او در مورد آشپزی سیچوان و هونان، از آشپزی پر جنب و جوش روزمره جنوب چین الهام گرفته شده است، که در آن سبزیجات نقش اصلی را ایفا می کنند و بخش های کوچکی از گوشت و ماهی را بازی می کنند.
شما را امتحان کنید. ورقههای سیبزمینی سرخشده با فلفل چیلی، گیاهخواری «گونگ بائو چیکن»، سوپ قارچ ترش و داغ، یا اگر به یک راهحل سریع نیاز دارید، نودل اضطراری اواخر شب فوشیا. بسیاری از دستور العمل ها به مواد کمی نیاز دارند و به طرز مسخره ای آسان تهیه می شوند. فوشیا همچنین شامل معرفی جامعی از چاشنی ها و تکنیک های کلیدی آشپزخانه چینی است. این کتاب با عکاسی خیرهکننده و دستورالعملهای واضح، یک کتاب آشپزی ضروری برای همه افراد، مبتدی و خبره است که مشتاق معرفی غذاهای چینی به فهرست آشپزی روزانه خود هستند. 150 عکس رنگی
2014 James Beard Award Winner in the International Category
“A must-have for anyone who wants to cook Chinese food at home, home cooks and professionals alike.”—David Chang, Momofuku
Fuchsia Dunlop trained as a chef in China’s leading Sichuan cooking school and possesses the rare ability to write recipes for authentic Chinese food that you can make at home. Following her two seminal volumes on Sichuan and Hunan cooking, Every Grain of Rice is inspired by the vibrant everyday cooking of southern China, in which vegetables play the starring role, with small portions of meat and fish.
Try your hand at stir-fried potato slivers with chili pepper, vegetarian “Gong Bao Chicken,” sour-and-hot mushroom soup, or, if you’re ever in need of a quick fix, Fuchsia’s emergency late-night noodles. Many of the recipes require few ingredients and are ridiculously easy to make. Fuchsia also includes a comprehensive introduction to the key seasonings and techniques of the Chinese kitchen. With stunning photography and clear instructions, this is an essential cookbook for everyone, beginner and connoisseur alike, eager to introduce Chinese dishes into their daily cooking repertoire. 150 color photographss
دانلود کتاب «هر دانه برنج: آشپزی خانگی ساده چینی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.