دانلود کتاب Espresso coffee: the science of quality (به فارسی: قهوه اسپرسو: علم کیفیت) نوشته شده توسط «Andrea Illy – Rinantonio Viani»
اطلاعات کتاب قهوه اسپرسو: علم کیفیت
موضوع اصلی: تکنیک – تولید مواد غذایی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Elsevier Academic Press
نویسنده: Andrea Illy – Rinantonio Viani
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 398 / 417
حجم فایل: 3.94 مگابایت
کد کتاب: 0123703719 , 9780123703712
نوبت چاپ: 2nd
توضیحات کتاب قهوه اسپرسو: علم کیفیت
ویرایش دوم قهوه اسپرسو موفق که توسط متخصصان برجسته فناوری قهوه با مشورت برخی از بزرگترین تولیدکنندگان قهوه در جهان نوشته شده است، بار دیگر وضعیت فعلی شیمی و فناوری قهوه اسپرسو را به طور جامع پوشش می دهد. این به طور جامع موضوعاتی مانند زراعت، فرآوری قهوه سبز، بو دادن/آسیاب کردن، بسته بندی، تراوش و تکنیک های کافئین زدایی را پوشش می دهد. این یک منبع جامع برای کسانی که علاقه مند به مفاهیم اساسی کیفیت قهوه هستند فراهم می کند. با یک مرجع ارائه شده در قالب یک کتابشناسی مفصل برای ارائه جهت به ادبیات گسترده تر.
دانلود کتاب «قهوه اسپرسو: علم کیفیت»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.